Den modige amerikanske "Chevrolet Orlando" med en klaring på 165 mm

Den modige amerikanske "Chevrolet Orlando" med en klaring på 165 mm
Den modige amerikanske "Chevrolet Orlando" med en klaring på 165 mm
Anonim

Chevrolet Orlando er en amerikansk forhjulsdrevet "misjonær" designet for å ta en andel av det europeiske bilmarkedet. Minivanen er økonomisk, praktisk, fokusert på de daglige behovene til den gjennomsnittlige innbyggeren i den gamle verden. Med tanke på dette merket har vi siden 2008 sett et tydelig skifte i bedriftsstrategien til den eminente amerikanske produsenten til et nytt marked for seg selv. Den forrige modellen, som viste et anstendig salgsnivå (68 000 enheter, andreplass i sin klasse i 2012), blir nå erstattet av en ny generasjon biler.

Chevrolet Orlando
Chevrolet Orlando

Utvalget presenteres i fire utstyrsnivåer. Selv det grunnleggende utstyret til Chevrolet Orlando er veldig imponerende: forbedrede seter, hjul (LS), fire kollisjonsputer, strømtilbehør, oppvarmede forseter, ABS, klimaanlegg. Den inkluderer også en manuell girkasse. En forbedret base er også utstyrt med ekstra elektronikk og dingser. Å kjøre bil for sjåføren er betraktelig forenklet takket være alternativene på flere hjul for å administrere datamaskinen ombord, cruisekontrollen og radioen. sørget forekstra side, kollisjonsputer i taket. Det er også en elite utstyr "Chevrolet Orlando". Prisen avviker fra basen "bare" med 148 tusen rubler. og beløper seg til 908 tusen rubler. Den inkluderer i tillegg klimakontroll, et luftfilter.

Chevrolet Orlando pris
Chevrolet Orlando pris

"Chevrolet Orlando" -2013 har et romslig interiør, anstendige dimensjoner: i lengde, bredde, høyde er de henholdsvis 4652 mm, 1836 mm, 1633 mm. En imponerende akselavstand indikerer stabilitet på banen - 2760 mm. Og selvfølgelig vil bakkeklaringen foreslått av amerikanerne åpenbart glede innenlandske sjåfører. Endelig en bil med grei klaring - 165 mm!

"American" i forhold til forrige modell er utstyrt med et utvidet utvalg av motorer. I tillegg til det veletablerte bensinvolumet (1,8 liter) med en kapasitet på 141 liter. Med. siden 2013 er dieselmotorer med en slagvolum på 2, med en kapasitet på henholdsvis 131 hk, 163 hk planlagt for det innenlandske bilmarkedet. Minivan-motoren vil være sammenkoblet med en fem-trinns "mekanikk" eller en seks-trinns "automat". Chevrolet-designere har forsterket frontfjæringen til denne forhjulsdrevne bilen, og har økt egenskapene til det tradisjonelle MacPherson-fjærbenet ved å erstatte de lydløse blokkene med aluminiums A-armer, samt hydrauliske lagre. Bakhjulsopphenget er tradisjonelt for forhjulsdrift – en torsjonsbjelke. Autopressen publiserte imidlertid nyheter om planen om å gjøre Chevrolet Orlando også firehjulsdrevet. Men dette er tilsynelatende meningsløst, fordi det serielle interiøret ennå ikke sørger for en "tunnel" forimplementering av kardanoverføring.

Chevrolet Orlando 2013
Chevrolet Orlando 2013

I tillegg vil vi rapportere om noen mer attraktive designtrekk ved Chevrolet Orlando - en virkelig familiebil. Som ekko av favorittfilmen, "med et knips med håndleddet" snur salongen, salongen blir … til et romslig bagasjerom med et volum på 900 liter (!). De. faktisk for enkeltforsendelser kan vi forvandle en minivan til en varebil.

Etter å ha analysert vurderingene fra eierne, kan vi konkludere med at denne modellen er vellykket og lovende.

Anbefalt: