Omtaler "AutoMarket" (bilforhandler) i Moskva
Omtaler "AutoMarket" (bilforhandler) i Moskva
Anonim

Nå er det sannsynligvis vanskelig å finne en person som ville vært likegyldig til bilen. Ofte er det familier der det er flere biler: den ene drar på landtur, den andre brukes til jobb, den tredje går med hele familien til bestemoren.

anmeldelser av bilmarkedet
anmeldelser av bilmarkedet

Samtidig gir behovet for å skifte bil med jevne mellomrom til en ny eller utføre servicereparasjoner av en eksisterende alltid vanskelige følelser. Og ikke så mye fordi du må være uten bil en stund, men fordi erfaring er sønnen til vanskelige feil. Han minner oss om at hele denne historien vil finne en mulighet til å ødelegge tiden vår og tvinge oss til å bruke et uplanlagt beløp.

Søk

Uansett hvilken inntekt du har, er det ingen av oss som liker å kaste bort penger. Å kjøpe, bytte eller reparere din favorittbil er nettopp det. Vi søker etter informasjon på Internett, spør venner og bekjente, og til slutt stopper vi ved noe spesifikt.

Under søket må du støte på mangelignende firmaer og firmaer, som bare er forskjellige i deres beliggenhet, noe som antyder at kvaliteten på tjenesten i dem vil være den samme monotont lav. Og vi bestemmer oss for å kontakte den offisielle forhandleren.

Forventninger

Hvorfor til den offisielle forhandleren? Selvfølgelig, fordi vi ønsker å bruke enda mer penger, men spare oss fra reparasjoner av dårlig kvalitet, kjøpe en "gris i en poke", ledsaget av dårlig service, lang ventetid på en bestilling og en bortskjemt stemning fra å kaste bort både tid og penger.

Dette er en rettferdig avgjørelse hvis din eksisterende bil som er planlagt å bli reparert fortsatt er under garanti, eller du har tenkt å kjøpe en ny bil av god kvalitet og med en ren historie.

anmeldelser av bilmarkeder
anmeldelser av bilmarkeder

AutoMarket

Internett er fylt med forskjellige "AutoMarkets", anmeldelser som svirrer i bilverdenen i Moskva. Hva er disse firmaene? Det kan være "Automarked - Økonomi". Anmeldelser av olje for biler av dette merket blir også ofte fanget av øyet. Men det er ikke alt. Ofte er det anmeldelser om "Automarket No. 1" i Moskva. På denne raden skiller bilforretningen til AvtoMarket LLC seg ut - et selskap som er en del av SIM-Auto-gruppen av selskaper eller ganske enkelt SIM.

SIM ble etablert i 1992. Utstillingslokalene opererer ikke bare i Moskva, men også i Yaroslavl, Saratov, Rybinsk. Dette er den offisielle forhandleren av så kjente bilmerker som Hyundai, Mazda, Kia, Renault, Suzuki, Volkswagen. Dette er ikke alle fordelene med selskapet. Som det fremgår av selskapets hjemmeside, er det blant de 25 ledende forhandlerne. Russiske nettverk.

Spesifikk aktivitet

Kort sagt, SIM og AutoMarket handler om å kjøpe, selge og bytte brukte biler. De selger også nye biler innenfor den eksisterende merkevareserien.

Her bør kundene få det de kom til den offisielle forhandleren for:

  • presales;
  • ettersalgsservice,;
  • lovlig rene dokumenter.

I tillegg utføres offisielle garantier og reparasjoner etter garanti av de angitte modellene av maskiner av enhver kompleksitet, samt relaterte tjenester:

  • installasjon av tilleggsutstyr på forespørsel fra kunden;
  • registrering av dokumenter i trafikkpolitiet;
  • bilforsikring;
  • billån;
  • kampanjer og rabatter ikke bare fra selve beholdningen, men også fra merker, den offisielle forhandleren som selskapet er, og mange andre hyggelige ting.

Bedriften har satt en høy standard for kvaliteten på servicereparasjoner, basert på de tekniske kravene til biler fra produsentene deres, og oppfyller internasjonale ISO 9000-standarder. Mer enn hundre modeller av enheter av forskjellige klasser og priser er rettet mot et bredt utvalg av kunder.

Forhandleren erklærte selskapets kundefokus, som inkluderer muligheten for å selge en bil i henhold til innbyttelogikken, hastekjøp av biler, prøvekjøring av enhver bil, konsultasjoner fra selskapets spesialister, og så videre.

Chips

UtvilsomtFordelen med beholdningen er introduksjonen av sin egen mobilapplikasjon, som lar deg gjøre en avtale med en servicemester, bestå en inspeksjon på et praktisk, selvvalgt tidspunkt, motta informasjon om ankomsten til en bestilt bil eller reservedeler, i tillegg til mange andre nyheter.

Bonusprogrammet lar deg foreta rabatterte betalinger. Kampanjer og priskutt for biler i ethvert nettverksselskap "AutoMarket" er tilstede på nesten alle bilmodeller.

vinterdekk i gave.

Tjenestekampanjer inkluderer rabatter på karosserireparasjoner, antibakteriell behandling av klimaanlegget, toning, installasjon av nytt utstyr, som bilheis, digital startsperre og mye mer.

Bilforhandlere i Moskva

Bedriftens filialer i Moskva er representert av merkene Suzuki, Hyundai, Kia, Mazda.

automarket moskva kundeanmeldelser
automarket moskva kundeanmeldelser

De ligger i nærheten av tre metrolinjer: "Kaluzhskaya" (Vvedenskogo-gaten), "Nagatinskaya" (Varshavskoye-motorveien) og "Airport" (Shebashevsky-felt).

Arbeidsplan

I følge kundeanmeldelser har "AutoMarkets" i Moskva i "SIM"-gruppen av selskaper en enkelt standard for arbeidstid - fra 8:00 til 21:00. Sannsynligvis på grunn av den høyere lønnsomheten til akkurat dette kontoretholding, på Nagatinskaya t-banestasjon (Warszawa riksvei 26, bygning 32), er slutten av arbeidstiden flyttet med en time til 22:00. Kun på søndag stenger kontoret kl. 21.00.

Ansattanmeldelser

Som du kan se av beskrivelsen, er "SIM" et stort selskap med et omfattende nettverk av filialer. For å tiltrekke seg kunder tilbys permanente kampanjer, gaver eller andre bonuser. Kontorer har merkevarespesialisering, én enkelt driftsmåte.

Denne oppførselen er typisk bare for et selskap som føler seg bra i markedet og ser trygt inn i fremtiden. Ikke rart hun allerede feirer 25-årsdagen sin.

Hvorfor skjer dette? Sannsynligvis fordi ledelsen setter de riktige oppgavene, og teamet generelt løser dem riktig.

Men anmeldelser om AutoMarket LLC i nettverket er ikke bare positive, takket være mange konsulenter. Det er også negative. Oftere de negative lydene i anmeldelsene om "AutoMarket South" i Moskva og om "AutoMarket South-West". Kjøpere tar hensyn til problemet med rekruttering av personell, som påvirker kvaliteten på kundeservicen til en bestemt bilforhandler og bildet av SIM Group som helhet. Som ikke kan annet enn å bli opprørt.

Vitnesbyrd fra de ansatte selv

Hvem beskriver best en bedrift hvis ikke dens ansatte? Selvfølgelig, her bør det antas at det kan være bevisst uvennlige anmeldelser, på grunn av spesielle tilfeller av harme, og åpenbart velvillige, med den hensikt å forbedre bildet til favorittselskapet ditt. Uansett, anmeldelser"AutoMarkete" GC "SIM" er tvetydige.

bilmarked 1 anmeldelser
bilmarked 1 anmeldelser

Positive aspekter ved selskapet:

  • fremme dine ansatte oppover karrierestigen;
  • systematisk yrkesopplæring;
  • utbetaling av 13. lønn;
  • betalingsstabilitet;
  • ungt og sammensveiset lag;
  • levering av nødvendig inventar og skrivesaker;
  • lett i arbeid;
  • Striving for retention.

Negativer ved selskapet:

  • krevende å jobbe, liker ikke sykemelding;
  • resirkulering velkommen;
  • familier (de jobber i familier);
  • misnøye med nivået på deres egen lønn;
  • problemer som har vokst ut av konflikter med ansatte eller ledelse.

Noen negative anmeldelser om "AutoMarket" gir et tvetydig inntrykk. Det er vanskelig å gi en objektiv vurdering uten å kjenne til sakens vesen. For eksempel familie. Den ene siden av dette konseptet er kjent. Men det er en annen. Det ser ut til at arbeidet til hele familien ved ett anlegg eller foretak selv under Sovjetunionen indikerte prestisjen til arbeidsstedet, der de fører en politikk for å dyrke sitt eget personell som skal drive produksjon i fremtiden.

Tatt i betraktning arten av disse og andre vurderinger, er det ikke vanskelig å konkludere med at i nærvær av spesielle tilfeller av berettiget negativ, verdsetter ansatte generelt arbeidsplassen, setter pris på den og streber ambisiøst for å forbedre deres stillinger.

Kvalitetsanmeldelserbruktbil

Mange positive kommentarer om kjøp av bruktbiler. Ikke rart. Tross alt gjennomgår bilene klargjøring før salg, og forhandleren er ansvarlig for den juridiske renheten til dokumentene.

ooo bilmarked anmeldelser
ooo bilmarked anmeldelser

Men forhandlernettverket har hundrevis av ansatte. Selvfølgelig er det også negative anmeldelser om ansatte som, når de inngår en kontrakt med dem, gir kundene falsk eller ufullstendig informasjon om de vesentlige vilkårene i kontrakten, dens fordeler og fallgruver, skrevet med liten skrift, om mangler ved den valgte bilen av klienten, og så videre.

En interessant detalj er at selv i de negative anmeldelsene, da manglene snart ble avslørt under driften av enheten med kjørelengde, satte kundene alltid pris på klargjøringen av bilen før salg, takket være at dens feil nesten var usynlig.

Anmeldelser av kvaliteten på nye biler

Et selskap som er offisiell forhandler av mange ledende utenlandske bilmerker har på forhånd en høy standard på bilkvalitet. Ellers vil selskapet ikke være i stand til å holde seg på markedet blant en rekke konkurrerende forhandlernettverk, spesielt i Moskva. Derfor kan ikke en eneste anmeldelse av AutoMarket-bilforhandleren til SIM Group gjøre bilistene likegyldige.

Kjøperne har ingen klager på nye biler, med det sjeldne unntaket misnøye med prisen. Det antas at prisene i utstillingsrommet, som faktisk i alle offisielle forhandlere, er for høye. Men kunder avfinne seg med denne tilstanden, siden systemet med rabatter, gaver, så vel som kompetentekonsulenter, noe oppveid denne mangelen. Du kan også stole på den juridiske renheten til dokumenter for slike maskiner.

Vedlikeholdsanmeldelser

Fordelene med forhandlerservice er på overflaten – fra å beholde garantien, bruke riktig utstyr og få jobben gjort av erfarne fagfolk.

Kvalitet kan sees i detaljene.

automarket sør anmeldelser
automarket sør anmeldelser

Ulemper kommer hovedsakelig ned til prisen. Dette er hva de fleste kommentarene sier. Dette betyr at reparasjoner hos forhandler alltid er dyrere enn hos den «uoffisielle».

Ytterligere i synkende rekkefølge er anmeldelser av tilfeller av reparasjoner av dårlig kvalitet, forsinkelser i timingen, uprofesjonalitet hos individuelle ansatte, levering av utilstrekkelig eller usann informasjon om eksisterende sammenbrudd, prisøkning på grunn av levering av tjenester som er unødvendige fra kundens synspunkt.

Samtidig blir den samme salongen både hyllet og kritisert etter samme kriterier. Noen klienter møter eksempler på brudd på rettighetene deres i den. Andre anbefaler alle å reise dit for god service. Hva handler det om?

Tips

Nevn meg minst én forhandler eller "uoffisiell" som det ikke er negative anmeldelser om på nettet. Finnes ikke i naturen. Alle snakker om gode og dårlige ting. Hvorfor? Svaret ligger på overflaten: kadrer bestemmer alt. Selv innenfor samme forhandler.

Hva gjør jeg hvis det er nødvendig å kjøpe en bil eller reparere den, men en tur til forhandleren er uunngåelig? Faktisk ikke så mye. Ikke overse det enkleaktsomhetsreglene.

automarket 1 moskva anmeldelser
automarket 1 moskva anmeldelser
  1. Finn ut hvordan salongen du skal til er, og ikke gjør forhastede grep.
  2. Når du leverer en bil til reparasjon, noter i detalj hvilken teknisk tilstand den er i, ta et bilde av den. Dette reduserer sannsynligheten for nye riper, sjetonger osv.
  3. Sjekk, så langt det er mulig, reparasjonen som er utført i forhold til servicerapporten du har fått, eller overlat den til den ansvarlige.
  4. Les alle dokumenter og les på nytt. Spør en konsulent for alle uklare steder.
  5. Finn selv en forståelse av nøkkelbegrepene som fremgår av kontrakten. Vit at ved oppsigelse av kontrakten, returneres ikke depositumet for bilen, og forskuddet må returneres til deg.
  6. Det ville vært greit å komme til salongen med noen enheter, for eksempel en tykkelsesmåler for å sjekke tykkelsen på lakken på en bruktbil du kjøper, en lommelykt for å se bedre ut på ubelyste steder, i ikke -farging av klær og hansker - i tilfelle du må inspisere bilen personlig.
  7. Bilen du kjøper skal ikke bare være en fryd for øyet, men også lukte godt. Hvis forhandleren ikke klarte å bli kvitt den vonde lukten i bilen, vil det være enda vanskeligere for deg å gjøre det.
  8. Når du kjøper en bruktbil, bør du mest ansvarlig sjekke alle de dyreste delene av den, for eksempel karosseri, motor.
  9. Hvis du haster med å gjøre en avtale under et eller annet påskudd, ikke forhast deg.
  10. Når du inngår en kontrakt, signerer du hvert ark av den,for å utelukke mulig erstatning.
  11. Ikke kjøp inn billigheten til en bil som annonseres i en bilforhandler. For å unngå å bli villedet, sjekk om det inkluderer provisjoner, bilforsikring osv.
  12. Når du er i tvil, ikke skynd deg inn i den endelige handlingen. Du finner kanskje en bedre.

Anbefalt: