Bil "UAZ Profi": anmeldelser av eiere

Innholdsfortegnelse:

Bil "UAZ Profi": anmeldelser av eiere
Bil "UAZ Profi": anmeldelser av eiere
Anonim

Innlandsbilen "UAZ Profi", som anmeldelser er gitt på forskjellige fora, er inkludert i serien med kommersielle lastebiler med en bruttovekt på 3,5 tonn. Direkte konkurranse i dette segmentet er Gazelle og dens modifikasjoner. Så langt er GAZ-produkter i ledelsen, men alt kan endre seg, spesielt hvis den nye UAZ er utstyrt med firehjulsdrift. Da designerne laget bilen, tok designerne hensyn til ønskene til potensielle brukere som ønsker å kjøpe en bil som er økonomisk, praktisk og komfortabel.

uaz pro anmeldelser
uaz pro anmeldelser

Generell beskrivelse

Hovedfordelene med UAZ Profi-lastebilen, som ennå ikke har fått mange anmeldelser (fordi det er en ny modell), burde vært: lastekapasitet, en kombinasjon av optimal kraft med drivstofføkonomi, en tilstrekkelig indikator for hastighet og langrennsevne sammenlignet med analoger

Linjen som vurderes vil inkludere variasjoner med firehjulsdrift og bakhjulsdrift. Det er planlagt å installere et to- eller enrads førerhus, utstyre bilen med diverse tilleggsutstyr.

Design

La oss se nærmere på UAZ Profi-modellen, vurderinger av denne vil bli presentert nedenfor. Denne lastebilen er utstyrt med en enrads førerhus, plattformmed sider og drivaksel bak. Maskinen er plassert på et forlenget chassis, ombordplattformen er laget med standard dimensjoner eller i en forstørret versjon (3,08/1,87 m med 4 paller eller 3,08/2,06 med 5 skillevegger). Gulvbelegget er laget av laminert kryssfiner, som er motstandsdyktig mot fukt, og er også forsterket med en sklisikre nettingmatte. Sidene er laget av stål eller aluminium.

uaz pro eieranmeldelser
uaz pro eieranmeldelser

Designet gir fire gulvløkker for sikring av last og to ekstra på den fremre forsterkede veggen. Frontplaten er ikke avtakbar, med et beskyttende gitter forsterket med rør, fungerer det som en støtte for en lang last (opptil seks meter). Sidehengslene er galvaniserte, den sammenleggbare typen ramme brukes til montering av en avtagbar markise med en lysgjennomtrengende hvit overdel. Kapasiteten til standardversjonen er 9,4 kubikkmeter. m, en bred analog holder 10, 1 kubikkmeter. m.

New UAZ Profi

Eieranmeldelser bekrefter det faktum at bilen er utstyrt med en fundament alt ny ZMZ-PRO-motor. Den har vist seg godt i drift på andre kommersielle lastebiler av innenlandsk produksjon. Bensinkraftenheten utvikler kraft opp til 150 hestekrefter. Sammen med den er en girkasse designet i Korea.

Blant andre funksjoner ved maskinen kan nevnes chassisrammekonfigurasjon, frontavhengig fjær-type fjæring med krængningsstabilisator. Designet inkluderer roterende cams som reduserer svingradiusen. Bak opphenget enheten er også avhengig avenbladsfjærer og fjærer. Bremseenheten inkluderer de fremre skiveelementene og den bakre trommelen.

uaz pro anmeldelser av ekte eiere
uaz pro anmeldelser av ekte eiere

Funksjoner

UAZ Profi-bilen, hvis vurderinger av eierne er svært tvetydige, har beholdt fordelene som er karakteristiske for UAZ-modifikasjonene i form av tilpasning til vanskelige klimatiske forhold og veiforhold. Sammen med dette har den nye bilen et ganske bra nivå av komfort, inkludert:

  • Komfortabel arbeidsplass.
  • Økt førerhusisolasjon fra fremmed støy.
  • Tydelig og gjennomtenkt plassering av instrumenter og kontroller.
  • Bra utstyr som standard.

I følge spesialistene på bilfabrikken skal alle disse innovative løsningene skape følelsen av å ikke være i en lastebil, men i en bil. Panserets layout er designet for å gi ekstra sikkerhet, og passive og aktive sikkerhetssystemer er ansvarlige for hovedbeskyttelsen.

nye uaz pro anmeldelser
nye uaz pro anmeldelser

Pakke

"UAZ Profi" (4x4) fikk både positive og negative anmeldelser når det gjelder utstyr. Som standard er bilen utstyrt med ABS, EBD elektroniske systemer, kollisjonspute for sjåføren og elektriske vindusheiser. I tillegg inkluderer dette kabinfilter, sentrallås, oppvarmede sidespeil med elektrisk justering.

I utstyr av typen "Comfort" (+50 tusen rubler) vil du motta klimaanlegg, fjernkontrollsentrallås, anti-dugg frontlykter, setejustering i flere moduser. Det følger også med et lydanlegg med et par høyttalere, en vinterpakke med oppvarmet frontrute og en batteripakke med høy kapasitet.

Men det er ikke alt. Mot en tilleggsavgift kan du få vinterpakke i "Standard"-pakken, låsbar bakdifferensial, multimediasystem med 7-tommers skjerm, mulighet for å montere navigasjonsenhet.

prøvekjøring

Som det fremgår av de første anmeldelsene av UAZ Profi, er det praktisk t alt ikke nødvendig å venne seg til bilen, bare sett deg ned og gå. Pluss - det er mange justeringer for å passe arbeidsplassen. Du kan merke deg de generelle bakspeilene, som er justert i en rekke posisjoner som er praktiske for sjåføren i en gitt situasjon. Det er verdt å legge til at de også er utstyrt med en servo.

uaz pro 4x4 anmeldelser
uaz pro 4x4 anmeldelser

Boksen ved bytte oppfører seg ganske tålelig, trekkene forårsaker ingen spesielle klager, selv om de er langt fra ideelle. Bilen holder seg godt i tett trafikk, dog er det kraftig vibrasjon på tomgang. Det overføres til rattet og speilene. Lastebilens manøvrerbarhet var fornøyd, kjøreturen og håndteringen er normal.

Etter innkjøring kan vi konkludere med at den aktuelle bilen ikke er spesielt egnet for byen. Lastebilen vil mer effektivt takle varelevering utenfor bebyggelsen, hvor veiene langt fra er ideelle. I bytrafikk tar et kjøretøy med hette opp mye verdifull plass, og å bruke det som en regional varebil erselve greia.

Som anmeldelsene om UAZ Profi viser, gir ikke bensinmotoren noen spesielle fordeler til bilen. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot stasjonen. Hvis det dukker opp en modifikasjon med to drivaksler, vil den bli en direkte konkurrent til Gasellen. Vinnerøyeblikk - i bakkeklaring (21 cm), enkeltdekk, bedre vektfordeling.

"UAZ Profi": anmeldelser av ekte eiere

Brukeres meninger i forhold til den aktuelle bilen var delte. Noen eiere hevder at en tom bil oppfører seg selvsikkert på veien, du kan kjøre forbi lange kjøretøy uten å bekymre deg for omstrukturering i kjørefeltet. Men en lastet bil med passasjerer kjører ikke høyere enn 70 km / t. Samtidig henger bakdelen veldig, vibrasjoner vises til sidene. En slik tur fører til rask tretthet, det er svært problematisk å kjøre mer enn 300 kilometer i denne modusen.

uaz pro første anmeldelser
uaz pro første anmeldelser

Andre eiere legger merke til at "Profi" beveger seg raskt og selv ved maksimal belastning ikke synker på fjærene. Brukere anbefaler imidlertid ikke å akselerere mer enn 80 km / t - kontrollerbarheten er tapt. For en slik lastebil noteres akseptabel dynamikk og tilstrekkelig motorkraft.

Anbefalt: