"Land Rover Defender": eieranmeldelser, tekniske spesifikasjoner, motoreffekt, maksimal hastighet, funksjoner for drift og vedlikehold

Innholdsfortegnelse:

"Land Rover Defender": eieranmeldelser, tekniske spesifikasjoner, motoreffekt, maksimal hastighet, funksjoner for drift og vedlikehold
"Land Rover Defender": eieranmeldelser, tekniske spesifikasjoner, motoreffekt, maksimal hastighet, funksjoner for drift og vedlikehold
Anonim

Land Rover er et ganske kjent bilmerke. Disse maskinene er populære over hele verden, inkludert i Russland. Men vanligvis er dette merket forbundet med noe dyrt og luksuriøst. Imidlertid vil vi i dag ta hensyn til den klassiske SUV-en i stil med "ingenting mer." Dette er en Land Rover Defender. Anmeldelser, spesifikasjoner, bilder - senere i artikkelen.

Utseende

Britene har konservative synspunkter på utformingen av Defender. Denne maskinen forble praktisk t alt uendret i utseende gjennom hele produksjonen. Og den har blitt produsert siden 80-tallet av forrige århundre.

land rover forsvarer 110 eiere
land rover forsvarer 110 eiere

Som nevnt i anmeldelsene, er ikke Land Rover Defender en bil for de som ønsker å skille seg ut. Utad ligner bilen vår UAZ. Foran er det konvensjonelle runde halogenlykter, en enkel grill, en flat panser og en metallstøtfanger. Kroppen er ordnet ganske enkelt ogSpartansk - notert i anmeldelsene. Land Rover Defender 110 (dette er en femdørs modifikasjon) ser lik ut som tredørs, bortsett fra lengden på akselavstanden. Men jeg må si at det leveres mye tilbehør til disse SUV-ene. Dette er vinsjer, strømstøtfangere, snorkler, gjørmedekk og mer. Denne Land Rover Defender ser mer aggressiv ut.

rover defender 110 eieranmeldelser
rover defender 110 eieranmeldelser

Hva er ulempene med Land Rover Defender? I anmeldelsene sier eierne at bilen ruster over tid. I utgangspunktet er rammen og dørene dekket med korrosjon. Derfor anbefales det med jevne mellomrom å utføre anti-korrosjonsbehandling og konservering av skjulte hulrom.

Salon

Innenfor ser bilen også spartansk ut og minner enda mer om den russiske UAZ. Rattet er to-eiker, uten noen knapper. På midtkonsollen er det en beskjeden radio, primitive "vridninger" av komfyren og et par luftkanaler. Som nevnt i anmeldelsene er ikke Land Rover Defender en luksusbil i det hele tatt. Kvaliteten på etterbehandlingsmaterialer her er ærlig lav. Støyisolering er heller ikke på et høyt nivå – sier eierne. Alt er tilrettelagt som i en vanlig hærjeep. Men jeg må si at bilen er veldig romslig. Kroppen er bred og det er god plass.

Land Rover
Land Rover

Merk også at bilen ikke har et godt utstyrsnivå. Klimaanlegg og elektriske vinduer er en luksus. Virkelig spartanske forhold hersker her. Vanligvis er den eneste elektroniske enheten inne en radio, og selv da uten USB. Forresten, klimaanlegget (hvis det er til stede i bilen) fungerer dårlig - sier de i anmeldelsene. Dette gjelder også ovnen. Hun varmer for svakt om vinteren. Dette merkes spesielt på andre seterad. Her kan temperaturen noen ganger være under null. Og dette er med et fungerende varmesystem.

Setene på den britiske SUV-en er ganske komfortable, men ikke feilfrie. Så førersetet er for nært døren. I tillegg er det ingen armlener. Man blir fort sliten bak rattet – sier de i anmeldelsene

Det er en sofa for tre personer bak. Blant minusene i anmeldelsene merk en altfor vertikal landing. Som ekstrautstyr kan du installere en tredje seterad. Takket være den ledige plassen kan til og med to voksne få plass her.

Trunk

Den har plass til fra 550 til 1800 liter, avhengig av antall seter. Reservehjulet er forresten på den femte døren. Dette ble gjort for å spare bagasjeplass.

Spesifikasjoner

For denne bilen ble det levert både bensin- og dieselmotorer. Blant dem er det verdt å merke seg:

  • 2, 5 liters bensinmotor. Dens kraft er 83 hestekrefter. Denne motoren var en av de tidligste. Opp mot hundre akselererte bilen på «evige» 24 sekunder. Maksimal hastighet er 110 kilometer i timen.
  • 3, 5-liters naturlig innsuget enhet med 136 hestekrefter. Dreiemoment - 253 Nm. Med den akselererer SUV-en til hundrevis på 14,7 sekunder. Maksimal hastighet er 144 kilometer i timen.
  • 2, 2 liters dieselmotor. Denne motoren utvikler litt mindre kraft (122 hestekrefter), men kan skilte med et stort dreiemoment på 360 Nm. Når det gjelder akselererende dynamikk, er ikke Defender en leder. Opp mot hundre akselererer bilen på 17 sekunder. Og makshastigheten er 145 kilometer i timen. Imidlertid ble bilen opprinnelig ikke fengslet for asf alt, men for terreng. Som nevnt i anmeldelsene er diesel Land Rover Defender ypperlig for elting av skitt.
  • 2, 5 liters dieselmotor. Den utvikler 113 hestekrefter. Dreiemoment - 265 Nm. Maksimal hastighet på Defender er 129 kilometer i timen. Og den akselererer til hundrevis på 18,1 sekunder.
  • 2, 5-liters dieselmotor med 122 hestekrefter. Akselerasjon til hundrevis - 18,8 sekunder. Maksimal hastighet er 130 kilometer i timen.
  • land forsvarer 110 eieranmeldelser
    land forsvarer 110 eieranmeldelser

Som du kan se, har motorer beskjeden ytelse. Men det er flere versjoner som var utstyrt med kraftigere motorer. Blant dem er det verdt å merke seg følgende innstillinger:

  • M52V28-motor, som også ble installert på BMW. Med et volum på 2,8 liter utviklet bilen 183 hestekrefter.
  • V-motor "Rover". Arbeidsvolumet er 3,9 liter, effekten er 183 hk.
  • Fem liter 405 hk Jaguar AJ133-motor.

Når det gjelder vedlikehold, krever motorer regelmessig oljeskift hver 10. tusen kilometer. Dette gjelder både diesel- og bensinmotorer. Luftfilter skiftes hver 20.000 (eller dobbelt så ofte under ekstreme forholdoperasjon).

Land Rover Defender 110 anmeldelser
Land Rover Defender 110 anmeldelser

Økonomi

Hva sier anmeldelser om drivstofforbruk? «Land Rover Defender» har forskjellig forbruk avhengig av motor. Så på dieselmotorer er denne parameteren 11,1 liter per 100 kilometer. På bensinmotorer er forbruket ca. 18 liter.

Problems

Sannsynligvis har mange hørt om problemene med Land Rover-biler. Dessverre er ikke selv en enkel "Defender" veldig pålitelig. Først av alt er lekkasjer av arbeidsvæsker notert i anmeldelsene. Dette er motor- og girolje, samt frostvæske. Det er også innvendige feil. Håndtak går i stykker, knapper faller av. Etter vask kan du forresten ofte finne vann i hytta.

Chassis

Versjoner med kort akselavstand og lang akselavstand har samme fjæringssystem. Så SUV-en er bygget på en spartlet stålramme med en naglet kropp. Suspensjon er helt avhengig. Styring - "orm" med hydraulisk booster. Bremsesystemet er skive, med ABS (det siste systemet dukket ikke opp umiddelbart, men på 2000-tallet).

land rover forsvarer eier anmeldelser
land rover forsvarer eier anmeldelser

Land Rover Defender er en ekte SUV. Skitt er hans element. Fjæringen har enorme bevegelser, slik at bilen ikke er redd for noen hindringer. Firehjulsdrift og låser er det en ekte SUV trenger. Bakkeklaring på 16-tommers hjul er 22 centimeter. Innsjekkingsvinkel - 34 grader. Avgangsvinkelen er 50 grader. Som nevnt i anmeldelsene har Land Rover Defender en godgeometrisk framkommelighet.

land rover 110 eieranmeldelser
land rover 110 eieranmeldelser

Forresten, på slutten av 90-tallet prøvde britene å innføre et system med elektronisk etterligning av låser. Men det viste seg at det ikke var effektivt. Derfor er alle låser på Defender mekaniske. Firehjulsdrift – permanent.

Opsummering

Så vi fant ut hva Land Rover Defender-anmeldelser og egenskaper har. Er det verdt å kjøpe en slik bil? Som eierne bemerker i anmeldelsene, bør Land Rover Defender 110 (og dens modifikasjoner) kjøpes bare hvis du virkelig planlegger å gå offroad. Maskinen slipes nøyaktig under disse driftsforholdene. Men hvis du kjører mest på asf alt, vil det ikke være berettiget å kjøpe en Land Rover Defender SUV. Bilen har et høyt drivstofforbruk, dårlig akselerasjonsdynamikk og er dessuten lite komfortabel. For disse pengene kan du kjøpe en mer komfortabel og sivil bil.

Anbefalt: