"Chrysler Sebring" - en kraftig og pålitelig "amerikansk"

Innholdsfortegnelse:

"Chrysler Sebring" - en kraftig og pålitelig "amerikansk"
"Chrysler Sebring" - en kraftig og pålitelig "amerikansk"
Anonim
chrysler sebring
chrysler sebring

«Chrysler Sebring» regnes for å være den mest komfortable sedanen til det amerikanske selskapet. Denne modellen ble produsert i tre karosserityper: coupe, sedan og cabriolet. Utgivelsen begynte i 2000, en restylet versjon ble utgitt i 2003, og produksjonen ble avsluttet i 2006. Denne bilen kombinerer utmerket tekniske egenskaper, stilig design og høy komfort. Den vil tilfredsstille selv den mest kresne bilentusiasten, og alle modellene er tilgjengelige med en rekke grunnleggende og ekstrautstyr.

Chrysler Sebring-motorvarianter

De nyeste modellene er mer sporty i designet og har mange fine bonuser i form av skinnseter, klimakontroll, lydanlegg med DVD-spiller, radio, elektrokromt bakspeiltype, etc. Sedans, som debuterte i 2006, kom inn på det vesteuropeiske markedet med 2-liters bensin (156 hk) og turboladede dieselmotorer (140 hk) kun utstyrt med manuelle girkasser. Men på det russiske markedet er det kraftigere versjoner - med en 2,4-liters 4-sylindret (170 hk) motor og en 2,7-liters V6-motor (188 hk), utstyrt med hydromekaniske automatiske girkasser, der det er en funksjon av " manuell" girvalg. Den europeiske bensinversjonen av Chrysler Sebring starter på 25 500 euro, mens kraftigere 2,4-liters biler for Russland koster fra 25 900 euro.

chrysler sebring anmeldelser
chrysler sebring anmeldelser

Hovedspesifikasjoner

Alle Chrysler Sebring-modeller er forhjulsdrevne. Hovedgirkassen til bilen er en 4-trinns automat, men det er også modifikasjoner med 5-trinns manuelle girkasser. Bilen er utstyrt med en uavhengig fjæring foran med bærearm og en uavhengig multi-link fjæring bak. Når det gjelder chassiset til Chrysler Sebring, er vurderingene fra eierne helt positive - alle mekanismer er ganske pålitelige og holdbare. Men støtdemperne og underarmens kuleledd krever spesiell oppmerksomhet og rettidig vedlikehold. Styresystemet er tannstang med hydraulisk booster. Bremsene foran og bak er skivebremser, og ABS-systemet leveres som standard på alle modifikasjoner.

Chrysler Sebring-bildesign

chrysler sebring pris
chrysler sebring pris

Denne modellen har fått navnet sitttil ære for den berømte racerbanen Sebring, som ligger i Florida. For amerikanerne er denne banen en ekte helligdom, så et stort ansvar ble betrodd designere og utviklere av bilen. Som et resultat kombinerte "Sebring" den amerikanske ånden av frihet og europeisk dynamikk og praktisk. I følge den amerikanske klassifiseringen tilhører denne modellen den mellomstore klassen av biler, og i henhold til den europeiske klassifiseringen, til E-klassen (bildimensjonene er 4844x1792x1394 mm). Utformingen av de nyeste modellene kan kalles ekstremt spesifikk: en stor merket radiatorgrill med Chrysler-logoen, en langstrakt panser, en kort bagasjerom, imponerende hjulbuer og mange kromdeler - hele dette settet øker visuelt størrelsen på bilen, skaper bildet av en ekte "amerikaner", kraftig og pålitelig.

Anbefalt: