Ford Tourneo Custom - en bil som forstår menneskelige behov

Innholdsfortegnelse:

Ford Tourneo Custom - en bil som forstår menneskelige behov
Ford Tourneo Custom - en bil som forstår menneskelige behov
Anonim

Bilistene i dag er i full glede, fordi Ford Tourneo Custom, som startet produksjonen for tre år siden, slår alle salgsrekorder. Maskinen er utgitt i et helt nytt attraktivt design og med ekstra komfortfunksjoner. Dette kan ikke la noen være likegyldige. Denne modellen overgikk alle forventninger og ga kundene akkurat det de ønsket.

ford tourneo custom
ford tourneo custom

Hvordan erobret modellen bilistene?

Den nye Ford Tourneo Custom minibussen har blitt stjernen på bilmarkedet. Den har en minivan-kroppstype, 5 dører, en dieselmotor med et volum på 2198 kubikkcentimeter. Bilen har også turboladefunksjon og DONC gassfordelingsmekanisme. Antall sylindre og ventiler for dem er fire, det er en fjær- og fjærbelysning.

Bilprodusenter har, i tillegg til et komfortabelt og romslig interiør, lagt mer til sikkerhetssystemet både på førersiden og passasjersetene. Bilen er utstyrt med praktiske skyvedører på begge sider, og ikke på den ene siden som alle er vant til. Helt ny Ford Tourneo Custom med mye bedre spesifikasjonerandre modeller, har en rekke av følgende fordeler:

  • flott system som kan kontrollere trafikk innenfor ett kjørefelt;
  • salong for åtte eller ti seter;
  • mulighet for å forvandle baksetene;
  • høykvalitets stereoanlegg med mulighet for å koble til en MP3-spiller eller mobilenhet;
  • veldig kraftig motor som bruker minim alt med drivstoff;
  • flott belysning av veien takket være kraftige, store frontlykter;
  • god innvendig belysning i bilen og varmesystem av høy kvalitet;
  • god maskinmanøvrerbarhet.
ford tourneo tilpassede spesifikasjoner
ford tourneo tilpassede spesifikasjoner

Er det verdt å kjøpe denne bilen

Ford Tourneo Custom kan ikke kalles en økonomibil på alle måter. Prisen på denne modellen overstiger 1,5 millioner russiske rubler. Det er verdt å merke seg at sammen med et dyrt kjøp får hver person ekstra bekvemmelighet. Bilen til dette merket er nesten perfekt for en stor familie. En slik bil føles komfortabel både i bygater og på landsbygda eller terreng.

Ford Torneo Custom er eieren av den prestisjetunge prisen på verdensnivå - Euro NCAP "5 stjerner". Riktignok var denne modellen bare begrenset til en manuell girkasse og har ikke et navigasjonssystem, men for erfarne sjåfører er ikke dette faktum en stor hindring.

Kjøretøysammenligning

Ford Tourneo Custom kan sammenlignes med en bilVolkswagen Transformer. Den har også fellestrekk for alle maskiner av denne klassen og nivået. Du kan umiddelbart gjenkjenne det på design og funksjoner som er iboende i denne produsenten. Men hvis vi sammenligner hele serien med biler i denne klassen, er denne modellen uten tvil uovertruffen i noen parameter.

ford tourneo tilpassede anmeldelser
ford tourneo tilpassede anmeldelser

Kundenes reaksjon på den nye modellen

Mange sjåfører er allerede godt kjent med denne modellen. Ford Tourneo Custom, som regelmessig bare mottar positive anmeldelser, fortjener internasjonal anerkjennelse. Hver kjøper av denne bilen hevder at han ikke ville bytte denne modellen mot en bil med en annen plan. Den nye Ford Tourneo Custom kjøpes ikke bare av representanter for de øvre lag i samfunnet, men av middelklassemennesker.

Hvis en person virkelig ønsker å kjøpe ekstra komfort og mange funksjoner for enkelhets skyld, er dette akkurat alternativet som vil bli en pålitelig følgesvenn. Og muligheten for å øke bagasjerommet er en svært attraktiv faktor og en stor fordel.

Hvis du vil nyte en enkel tur med familie og venner i full komfort og fortsatt lytte til favorittmusikken din på fullt volum uten å brenne mye bensin, er denne modellen ideell.

Anbefalt: