Vinterdekk "Rosava": kundeanmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Vinterdekk "Rosava": kundeanmeldelser
Vinterdekk "Rosava": kundeanmeldelser
Anonim

Rosava ble grunnlagt i 1972. I løpet av hele denne tiden har det blitt produsert mer enn 170 millioner bildekk fra bedriften. Mange bilister installerer dekk fra denne produsenten i bilene sine og bruker dem i en stund. Her utvikles det stadig nye produksjonsteknologier som gjør det mulig å produsere produkter av høy kvalitet.

vinterdekk rosava anmeldelser
vinterdekk rosava anmeldelser

Rosava er den største dekkprodusenten i Ukraina. selskapet er også av stor betydning i andre land, siden det ofte leverer produktene sine der.

Rosava- og Valsa-dekkene ruller av produksjonslinjen. Selskapet sender en stor prosentandel av dekkene sine til forskjellige land i verden. Hun oppfyller ofte bestillinger fra store utenlandske organisasjoner.

Bedriften er engasjert i produksjon av ikke bare ferdige dekk, men også gummiblandinger for dem. Mange organisasjoner kjøper denne typen produkter til ulike formål. Gummiblandingen "Rosava" er kjent for sin utmerkedekvalitet og bevaring av egenskapene under forskjellige forhold.

Selskapet er lokalisert i byen Belaya Tserkov, som ligger 80 kilometer fra Kiev. Det er også en jernbane i nærheten, som ofte sendes bestillinger gjennom. Takket være dette tar leveringen minimumstiden, mens det ikke spiller noen rolle hvor bestillingen kom fra: fra utlandet eller innen landet.

sortiment

Bedriftens utvalg inkluderer dekk for biler, crossovers, SUV-er, lastebiler, busser, landbruksmaskiner og mer.

Dekk fra budsjettpriskategorien designet for personbiler er merket med BC. Vintermodeller er også merket - WQ, og sommermodeller - SQ.

Middelklassedekk eksporteres oftest. Mange bilister fra Ukraina installerer også disse modellene for seg selv.

Til tross for at et stort volum av produkter eksporteres, selges det meste i Ukraina – rundt 60 prosent. Alle andre dekk leveres til 50 land i verden. Anmeldelser av Rosava vinterdekk vil bli beskrevet nedenfor.

dekk rosava vinter anmeldelser
dekk rosava vinter anmeldelser

Rosava BC-10

BC-10 dekk er designet for vinteren. Produksjonsteknologien deres eliminerer tilstedeværelsen av pigger på slitebanen. Modellen har vært i produksjon lenge. Til tross for dette er dekkene fortsatt ikke utdaterte, da de er forbedret etter en viss periode. Egenskapene og ytelsen til dekkene er bedre enn konkurrentene, men kostnadene er fortsatt lave.

Slitebanemønsteret er symmetrisk her. På hamdet er mange slitebaneblokker. De danner 4 langsgående ribber. To av dem er plassert i den sentrale delen, resten - i siden. De gir utmerket trekkraft og stabilitet, samt redusert drivstofforbruk.

Slitebanen er også designet for å maksimere kontaktområdet mellom dekkene og veibanen. Anmeldelser av vinterdekk "Rosava" BTs-10 indikerer at dette forbedrer slitestyrken, ettersom slitasjen blir mer jevn. Dette forenkles også av en modifisert gummisammensetning. Ulike materialer er lagt til for å forbedre denne statistikken.

vinterdekk rosava snowgard anmeldelser
vinterdekk rosava snowgard anmeldelser

"Rosava" WQ-102

Denne modellen er designet for personbiler om vinteren. Produsenten utviklet den spesielt for regioner der vintrene er spesielt kalde og ledsaget av mye snø. Dekk er beregnet på mellomstore biler, da de kun er tilgjengelig i diameter fra R13 til R15. Disse dekkene er vinter "Rosava" 215 70 15C - dette er den maksimale størrelsen de er tilgjengelige i. Kvaliteten på dekkene er helt i samsvar med kostnadene deres. Modellen har hastighetsindeks S. Dette betyr at egenskapene og egenskapene opprettholdes til kjøretøyet beveger seg med en hastighet under 180 km/t.

Dekk har et symmetrisk slitemønster, som presenteres i form av mange retningspiler. Tot alt har den 5 langsgående ribber. Den sentrale langsgående ribben er ikke avbrutt og har en perfekt jevn stripe. Vinterdekk anmeldelserRosava indikerer at dette forbedrer retningsstabiliteten og trekkraften betydelig når du kjører på is.

I den sentrale delen er det ytterligere 2 langsgående ribber. De har mange blokker med spesiell form. Takket være dette forbedrer dekk dynamikken til bilen betydelig, og lar deg også gjøre skarpere manøvrer.

På siden av slitebanen er blokkene ordnet slik at overgangen er nesten i rett vinkel. Dette sikrer en kortere bremselengde på alle underlag.

På siden av dekkene har profilen en liten radius. Denne innovasjonen har gitt en økning i dekkets kontaktflate med veibanen. Anmeldelser av vinterdekk "Rosava" WQ-102 indikerer at takket være dette har trekkraft og retningsstabilitet blitt forbedret. Det økte også dekkenes levetid betydelig, ettersom slitasjen skjer jevnere.

Når du kjører på en isete del av veien, har veigrepet forbedret seg betraktelig. Slike indikatorer ble mulig på grunn av det faktum at det er mange langstrakte lameller på slitebanen. Derfor hektes de på belegget under bevegelse.

vinterdekk rosava r13
vinterdekk rosava r13

"Rosava" SnowGard

Disse dekkene ble utviklet relativt nylig. Til tross for dette har de allerede anmeldelser av Rosava vinterdekk og er etterspurt. Dette skjedde på grunn av det faktum at mange innovative produksjonsteknologier ble brukt i utviklingen av dekk.

Slitemønsteret har økt antalllameller. For denne produsenten er en slik løsning ny, men implementeringen var likevel vellykket. Alle seiper på dekkmønsteret er tredimensjonale. I følge oppfatningen fra bilister som gir tilbakemelding på dekk "Rosava" vintermodeller, på grunn av dette begrenser de mobiliteten til blokkene, på grunn av hvilket grepet og farbare egenskaper er betydelig forbedret.

Ved kjøring på snø er grepet også godt. Dette oppnås på grunn av tilstedeværelsen av overdimensjonerte blokker og et spesialdesignet dreneringssystem. Anmeldelser av vinterdekk "Rosava" SnowGard indikerer at det bidrar til raskest fjerning av fuktighet og snø fra overflaten av dekkene.

"Rosava" WQ-101

Denne modellen er ikke utstyrt med pigger, men er likevel designet for vinterperioden. Produsenten anbefaler å installere dekk på mellomstore biler. Dette er bevist av et lite antall dimensjoner. Vinterdekk "Rosava" R13 er minimumsstørrelsen, og maksimum er R15.

vinterdekk rosava 14
vinterdekk rosava 14

Tråen er typisk her, da den har et symmetrisk mønster i form av retningspiler. Til tross for dette har den imidlertid noen interessante løsninger. I midten av slitebanen er blokkene arrangert på en slik måte at de garanterer perfekt retningsstabilitet. Spesielt definerte sideblokker bidrar til forbedrede flyteegenskaper.

Kostnadene for dekk er relativt lave, men ytelsen er utmerket. De ble oppnådd gjennom utviklingen av mange nye teknologier og implementeringen av dem iproduksjon.

Slitebanen har så mye kontakt med veibanen som mulig. Dette gir jevnere slitasje. Det er også verdt å merke seg at på grunn av plassering av slitebaneblokkene har grepet med alle typer veidekke økt betydelig.

"Rosava" WQ-103

Disse dekkene er utviklet med den nyeste teknologien fra utenlandske ingeniører. Som et resultat er det oppnådd utmerkede resultater. Disse Rosava 14 vinterdekkene kan monteres på mellomstore personbiler.

vinterdekk rosava 215 70 15s
vinterdekk rosava 215 70 15s

Avløpssystemet ble ikke designet som vanlig. Sporene er plassert i en liten vinkel, derfor bidrar de til raskest fjerning av fuktighet og snø fra overflaten av dekkene.

Dekkene beholder sine egenskaper ved lave temperaturer og under kjøring i høye hastigheter. Disse resultatene ble oppnådd ved å øke stivheten til beltelaget.

Dekk har ikke pigger, men har fortsatt utmerket trekkraft på isete underlag.

"Rosava" BC-46

Disse dekkene ble utviklet basert på helårsmodeller. De er veldig komfortable, siden de kan brukes både om vinteren og om sommeren uten å forringes.

Sidedelen av dekkene fortjener spesiell oppmerksomhet. På den har slitebaneblokkene en spesiell form og er utt alt. På grunn av dette lar dekkene deg utføre skarpe manøvrer uten at det går på bekostning av grepet. Også på grunn av dette oppstår slitasje mer jevnt, somøker dekkenes levetid.

"Rosava" LTW-301

Rosava vinterdekk av denne modellen er designet spesielt for nyttekjøretøy. Dekkene tåler tung belastning. De beholder egenskapene sine under alle forhold, uansett vær. Tråkkeblokkene er plassert på en slik måte at de forbedrer grepet og farbare egenskaper, samt øker ressursen. Under kjøring skaper ikke dekkene ekstra støy, og derfor oppnås maksimal komfort.

dekk rosava vinter
dekk rosava vinter

Rosava OI-297

Disse vinterdekkene er designet for personbiler. De har utmerket trekkraft og fremkommelighet, mens kostnadene er betydelig lavere enn konkurrentene.

I minusgrader begynner ikke dekkene å stivne, siden sammensetningen inkluderer gummi, silisiumdioksid og organosilan. Det gjorde også dekkene mer slitesterke.

På slitebanen har blokkene en trekantet form. Mellom dem er dreneringsspor. Anmeldelser av vinterdekk "Rosava" indikerer at disse sporene bidrar til raskest mulig fjerning av fuktighet og snø fra overflaten av dekkene i tilfelle en kollisjon med en våt veidel. Derfor går ikke trekkraften tapt.

Anbefalt: