Volkswagen Golf 3 tuning gjør det selv

Innholdsfortegnelse:

Volkswagen Golf 3 tuning gjør det selv
Volkswagen Golf 3 tuning gjør det selv
Anonim

Tyske biler inntar en av de ledende plassene på verdensmarkedet. Likevel er tuning av Volkswagen Golf 3 relevant for noen bilister, siden det ikke er noen grense for perfeksjon. Det er ganske rimelig å oppgradere maskinen på egen hånd, uten å investere betydelige økonomiske ressurser. Men det er et annet alternativ - å trene kjøretøyet så mye som mulig for å få en eksklusiv racerbil. Vurder muligheten for selvoppgradering.

tuning volkswagen golf 3
tuning volkswagen golf 3

overføringsenhet

Som regel begynner eiere å tune Volkswagen Golf 3 med ombyggingen av girenheten. Clutchproblemer begynner etter to hundre tusen kilometer. Hvis det ikke er åpenbare tegn på funksjonsfeil, betyr ikke dette at de vil gå forbi. Det anbefales å være oppmerksom på følgende detaljer:

  • hovedclutchskive;
  • cart;
  • utløserlager;
  • overføringskabel.

Alternativt kan disse delene erstattes med mer moderne analoger av SAHS-typen. Dette vil oppnå ønsket effekt og spare en fjerdedel av de økonomiske ressursene sammenlignet med de opprinnelige elementene.

Native node vil koste flereganger dyrere for samme ytelse. Det viktigste er å velge analoger som har de riktige kvalitetssertifikatene. Ytterligere unikhet vil bli lagt til av den eksklusive fargen på elementet og dets etterbehandling i 3D-modus. I tillegg vil originale klistremerker og airbrush-bilder gjøre det unikt.

Forbedring av lyselementer

Tuning Volkswagen Golf 3 er passende i forhold til frontlyktene og lyselementene. Det beste alternativet ville være å installere xenonlamper, som er overlegne i sine parametere enn "halogener". For det første er ikke lampene så mottakelige for varme. For det andre reduseres strømforbruket, og selve belysningen dekker 25 prosent mer territorium.

For å gjøre DIY-tuning av Volkswagen Golf 3 når det gjelder lys, er det nok å kjøpe et Hella-sett med et par spesielle linser og blokker.

tuning volkswagen golf 3 gjør det selv
tuning volkswagen golf 3 gjør det selv

Instruksjoner for forbedring av frontlykter

Med følgende anbefalinger kan du forvandle eksteriøret til bilen til det ugjenkjennelige når det gjelder lette elementer:

  1. Demonter frontlyktene fullstendig, fjern glasset med en hårføner for ikke å skade kroppen.
  2. Skill reflektoren fra rammen ved å skru ut festeskruene.
  3. Lag et spor for den nye optikken, ta mål ved å måle dimensjonene med en skyvelære.
  4. Utfør en omtrentlig tilpasning for å sikre at det ikke er noen hindringer fra andre elementer.
  5. Sett linsene i midtposisjon, juster lysstrømmen under hensyntagen til høyden på 450 millimeter fraland.
  6. Juster plasseringen av hettene i forhold til hoveddelene.
  7. Lim glasset og installer dem på vanlige steder.
  8. Juster lysstrålen.

Etter det kan du bruke de oppdaterte frontlyktene og nyte egenskapene og skjønnheten deres.

Volkswagen Golf 3 Tuning: Engine Upgrade

Gitt bruken av den anbef alte oljen og dens rettidige utskifting, vil kraftenheten uten modernisering vare en anstendig periode. Som en forfining anbefaler eksperter regelmessig å bytte ringer og gamle vevstangslagere, noe som vil unngå overdreven karbonavsetninger og forringelse av funksjonaliteten til hele enheten. I tillegg er det nødvendig å overvåke tilstanden til oljetetningene, tetningene på fordelerne og registerremmens spenning.

tuning volkswagen golf 3 stasjonsvogn
tuning volkswagen golf 3 stasjonsvogn

Forebyggende arbeid for å opprettholde motorressursen på riktig nivå består av følgende manipulasjoner:

  • etter å ha fjernet sumpen, skift alle pakninger;
  • sjekk oljepumpens kjededrift for slitasje;
  • stram til alle festebolter med momentverktøy;
  • sjekk alle sammenkoblende deler for lekkasjer.

Tuning av Volkswagen Golf 3 (stasjonsvogn) beviser at bilens dieselmotor er ganske effektiv, kresen på drivstoffkvalitet og forbruker rundt seks liter diesel per hundre kilometer. Etter at ressursen er oppbrukt, blir motoren til skrapmetall. Derfor er det bedre å bare erstatte det medny variant, egnet for generelle parametere.

Forvandler dashbordet

La oss vurdere hvordan man lager farget belysning av arbeidspanelet til denne bilen. Prosedyren består av flere trinn:

  • anskaffelse av seks lysdioder med jordpære og et tilsvarende antall motstander (motstand - 850 ohm), samt fem hvite candela;
  • sliping på det øverste paret med linseelementer til ønsket størrelse;
  • innerkjeglen kjeder seg med en drill;
  • festeplassen er fylt med egnet lim;
  • LED-er er plassert i patroner og skjold;
  • panel og sikkerhetshette er demontert;
  • merking av kontrollplasseringen til pilene;
  • staven er forsiktig løsnet fra lysdioden, det gamle malingslaget er slettet med en skarp gjenstand;
  • en blå eller annen fargefilm limes med pinsett;
  • montering i omvendt rekkefølge.

Tuning av Volkswagen Golf 3 (bildet over) vil til slutt føre til noe sånt som dette.

tuning volkswagen golf 3 bilde
tuning volkswagen golf 3 bilde

Chipping

Chip-tuning av en bil er en av de raskeste måtene å forbedre noen av dens egenskaper. Denne prosedyren lar deg øke bilens manøvrerbarhet, redusere drivstofforbruket, forbedre dynamikken. Korrekt fastvare av høy kvalitet legger til minst ti prosent av kraften til kjøretøyet. Samtidig, med de nødvendige ferdighetene og utstyret, kan operasjonen utføres uavhengig. Med ABSdet er rimelig å utføre prosedyren dersom injeksjonsinnstillingen, drivstofffremføringsvinkelen og deres aggregering vil gi en konkret effekt.

I prinsippet kan en motor med seksten ventiler og to kamaksler chippes uten å nøle. Motorer med lavere karakterer vil skape mer problemer enn reell effektivitet.

tuning volkswagen golf 3 91 97
tuning volkswagen golf 3 91 97

Endelig

Tuning av Volkswagen Golf 3 (91/97) vil eliminere de svake punktene til bilen, som ikke er så mange. Hovedendringene er rettet mot eksternt utstyr gjennom installasjon av ekstra kroppssett. Når det gjelder det interne utstyret, blir overføringsenheten oftest transformert her. Reservedeler for modernisering er enkle å hente. Det er mange bedrifter som selger lisensierte deler til alle modeller av tyske biler.

Anbefalt: