"Ford Ranger" (Ford Ranger): spesifikasjoner, tuning og eieranmeldelser

Innholdsfortegnelse:

"Ford Ranger" (Ford Ranger): spesifikasjoner, tuning og eieranmeldelser
"Ford Ranger" (Ford Ranger): spesifikasjoner, tuning og eieranmeldelser
Anonim

"Ford Ranger" (Ford Ranger) er en bil fra det kjente storselskapet "Ford". Karosseritypen til Ford Ranger er en pickup. Den har en ganske stor likhet med SUV-er. Selve modellen dukket opp i 1982, nå er det flere trimnivåer: Limited, XL, Wildtrak og XLT. Den nye modellen fra den oppdaterte fjerde raden, som ble utgitt i 2006, ser det ut til, har alt. Økt lastekapasitet og kraft, mer praktisk og komfortabelt interiør - med en slik maskin kan du enkelt overvinne eventuelle hindringer.

Ford Ranger anmeldelser
Ford Ranger anmeldelser

Spesifikasjoner

Det første jeg vil merke meg er den nye og forbedrede motoren til Ford Ranger. Duratorq-motoren gir denne modellen kraft som aldri før i en Ford Ranger.

ford ranger motor
ford ranger motor

Det vil ganske tillate deg å bære laster som veier opptil 1336 kilogram og slepeobjekter som veier opptil 3350 kilo. Den nye Ranger er den første og eneste pickupen som har fått en femstjerners Euro NCAP-vurdering.nye bilvurderingsprogrammer) - for sikkerhets skyld. Ny lakonisk «Ford Ranger» (diesel) gir lavere drivstofforbruk. Dieselmotor 143 hk Med. med nok kraft til å utføre nesten enhver oppgave, vil den definitivt gi komfort til eieren. Den har et maksim alt dreiemoment på 330 Nm, ved ganske lave 1800 o/min.

ford ranger diesel
ford ranger diesel

Ford Ranger har firehjulsdrift, noe som utvilsomt er et pluss i terrengforhold. For å aktivere firehjulsdrift (firehjulsdrift), trenger du ganske enkelt å flytte bryteren til "4H"-posisjon mens pickupen står stille. Etter det vil firehjulsdriften forbli på til du slår den av selv. Men om nødvendig kan du også aktivere denne modusen i absolutt hvilken som helst hastighet.

ford ranger støtfanger
ford ranger støtfanger

Styring og muligheter

Håndteringen til Ford Ranger er rett og slett utmerket, og dette er under alle forhold. Den har bare tre bevegelsesmoduser: disse er 4x4 (High Range), 4x4 (Low Range) og 4x2. Offroad-egenskaper: denne modellen har utmerket langrennsevne, du kan trygt, og viktigst av alt, trygt bevege deg langs motorveien i en storby, og på fullstendig ufremkommelighet på vei, si, til en landsby. Praktisk og komfortabelt lasterom: alle vet at sengen til en lastebil har eksepsjonell funksjonalitet. Hos Ford Ranger ble veggene på sin side mye høyere, mens han selv begynte å se mer elegant ut. Kroppen fungerer også som en slags "beskyttende".capsule" i en kollisjon: avleder hovedkollisjonsenergien fra både sjåføren og passasjerene.

Safety

Sikkerhetssystem: Ranger er virkelig en av de sikreste representantene for pickup-klassen, den har et effektivt system for både aktiv og passiv sikkerhet. Kollisjonsputer, ikke overraskende, er også standard.

Komfort og interiør

Aircondition er valgfritt for denne modellen, det gir ekstra komfort. Interiøret i "Ranger" er laget i en elegant stil. Slitasjebestandige materialer brukes til etterbehandling, alle farger er i perfekt harmoni med hverandre. For XLT-modellen tilbys du velurlister og teppegulvmatter. Men det mest luksuriøse alternativet er forbeholdt Limited-modellen: dette er ekte svart skinn, som også er pakket inn i et ratt og en utmerket lydenhet på toppnivå. Selvsagt har interiørtrim mye å gjøre med den endelige prisen på selve bilen.

ford ranger
ford ranger

Bilpriser

Kostnadene varierer fra "i underkant av en million" til "en million pluss". Selvfølgelig er det ikke noe fast beløp, for igjen er prisene forskjellige over alt, i byen din kan det være mer eller mindre enn for eksempel den som er oppført på den offisielle nettsiden. Forresten er det verdt å merke seg at elektrisk setejustering allerede er gitt i grunnkonfigurasjonen. Avslutningsvis, diskusjonen om salongen, kan du legge til at den er laget i en ganske praktisk og konsis stil, somog hele denne modellen, inkludert trim. Pickuper møter sjelden slik komfort og kvalitet. Den mest oppdaterte versjonen har forresten blitt produsert siden 2012 og tilhører fjerde generasjon.

Girkasse og kjøretøydimensjoner

Girkassen er en manuell girkasse, det vil si en manuell girkasse. Nå må vi nevne dimensjonene - tross alt er dette en viktig detalj. Lengden på Ford Ranger er 5,3 meter, bredden er 1,8 meter, høyden er 1,7 meter, og akselavstanden (avstanden mellom akslene på for- og bakhjulene) er 3,2 meter. En lang akselavstand, som i vårt tilfelle, hjelper bilen til å være mer stabil i svinger og kjøring i høye hastigheter. Dette beviser nok en gang sikkerheten til Ford Ranger.

Repair

«Ford Ranger» er også bra fordi bilreparasjoner vil koste eieren ganske rimelig. Her avhenger selvfølgelig mye av selve havariet og av bilforretningen du er vant til å kontakte. Men generelt sett vil prisen komme ut "ikke bitende." Selv om selve Ford Ranger ikke er en billig bil, er deler til den lett å finne for en ikke særlig høy pris. I tillegg kan du samtidig med kjøp av pickup tegne forsikring. I dette tilfellet vil du ha en garanti, som gis i gjennomsnitt i fem år. Ved havari i løpet av denne tiden kan du reparere bilen på spesialverksteder gratis, med mindre årsaken til problemene som har oppstått, selvfølgelig er din egen uaktsomhet. Bare husk at den nye modellen har en kraftig (lett) støtfanger. Støtfanger på en Ford Rangerdu kan til og med kjøpe på Internett, det vil være billigere, men her må du fokusere på omdømmet til nettstedet og personen som ønsker å selge det til deg. Se på vurderingen og andre viktige småting, positive og negative anmeldelser. Det må være flere positive enn negative. Enda bedre, hvis det ikke er noen negative anmeldelser (eller vurderinger) i det hele tatt.

ford ranger reparasjon
ford ranger reparasjon

Når en pickup går i stykker (selv om produsentene lover svært lang levetid), kan du inkludere reservedeler (hvis du trenger nettopp det) i reparasjonsbeløpet eller bestille dem selv. I det første tilfellet er det tryggere, men dyrere, i det andre er det motsatt.

Litt om tuning

Trenger bilen tuning? Ford Ranger er ikke dårlig selv i den grunnleggende konfigurasjonen, men det er også en type mennesker som elsker å forbedre alt, for dem er et slikt spørsmål bare relevant. Tuning er forbedringen av en bil, vanligvis håndlaget, på visse områder. For eksempel kan du i kjedebutikker kjøpe spesielle aluminiumsterskler til Ford Ranger. De vil koste deg rundt tolv til sytten tusen rubler, avhengig av produsenten og noen andre faktorer.

tuning ford ranger
tuning ford ranger

Tuning kan også gjøres i salongen - hel eller delvis. Det vil også koste ganske mye, men litt mer, fordi. mesterens tjenester er ikke billige. Kostnaden for reservedeler og ulike deler kan være inkludert i prisen på tuning i salongen, eller du kan kjøpe det selv.

Ford Ranger: eieranmeldelser

Bilister,de som eier Ford Ranger, legger hovedsakelig merke til dens komfort, høye sittestilling, store volum i bagasjerommet og, selvfølgelig, utmerkede offroad-egenskaper. På minussiden skriver de tung parkering i byområder på grunn av store dimensjoner og lite komfortable bakseter.

"Ford Ranger", som anmeldelser er omtrent 85 % positive (og dette er et godt resultat for denne modellen!), er ifølge kjøpere en av de mest praktiske pickupene ikke bare fra Ford, men også blant andre selskaper. Bilen tilhører den siste generasjonen "Rangers" og, oppdatert i 2012, overrasker med sin praktiske og eleganse med ganske store, om ikke enorme, dimensjoner. Den passer selvfølgelig perfekt inn i alle svinger, fra "lett" til skarp, uventet. I alle hastigheter og på alle veier glir den jevnt, uten å forårsake ulemper for både sjåfør og passasjerer. Denne modellen krever ikke justering, bortsett fra kanskje, faktisk, ikke veldig komfortabelt baksete. Men etter en tid er det fullt mulig å tilpasse seg dette, så dette kan ikke kalles et spesielt alvorlig problem. Selvfølgelig har enorme dimensjoner alltid vært hovedkarakteristikken til pickuper. Tidligere var de kun bakhjulsdrevne, men nå produserer de stadig oftere for komfort og bekvemmelighet, firehjulsdrevne modeller, de minst vanlige er forhjulsdrevne.

Bør jeg forbedre meg?

Det er ingen spesielle ulemper med denne modellen, den oppfyller til fulle produsentens løfter. Å væreden siste modellen av fjerde generasjon, den kan med rette være den siste, siden den perfekt kombinerer komfort, kvalitet og sikkerhet. En utmerket motor, firehjulsdrift, luksuriøs interiørtrim, ser det ut til, hva mer er nødvendig for en ideell pickup? Men tvister raser fortsatt på nettet angående noen av manglene ved denne Ford Ranger-modellen, men det er ingen som ikke er enige i at den med rette er den beste i sin serie.

Ofte vil en justering også miste noe av det positive, og det er mange ting på denne maskinen du ikke vil miste under oppgraderingsprosessen. Så foreløpig kan du være fornøyd med 2012-modellen, som for tiden er en av de mest populære og bestselgende pickupene.

Hvis du sammenligner den med varianter av andre generasjoner av Ford Ranger, kan du lett se forskjellen. Dette er en helt annen design og "innside" av bilen. Den nyeste Ford Ranger ser kortfattet, praktisk og stilig ut, og ikke alle generasjoner av denne bilen kan skryte av dette. Denne representanten vil passe mange mennesker, og han vil alltid glede seg. Men den har liten plass i byen, denne bilen trenger plass.

Konklusjon

Det er vanskelig å parkere i en overfylt storby. Men du vil alltid observere interessen for bilen din i ansiktene til forbipasserende. «Ford Ranger» er en fullverdig SUV, til tross for at den refererer til pickuper. Det ser stilig ut, men likevel praktisk. Det er én ulempe - store størrelser for byen.

Anbefalt: