Dodge Charger, anmeldelser og spesifikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Dodge Charger, anmeldelser og spesifikasjoner
Dodge Charger, anmeldelser og spesifikasjoner
Anonim

Dodge Charger er en bil produsert av det amerikanske selskapet Dodge siden 1966. For 2013 ble det produsert 9 generasjoner av disse maskinene. Den siste, niende, ble utgitt i 2012. De nyeste modellene er et resultat av en dyp restyling av forrige generasjon biler i 2005-2006.

Dodge Charger
Dodge Charger

Dodge Charger-spesifikasjoner

For å akselerere til hundre km/t trenger en Dodge Charger-bil med 6,1 AT-motor bare 4,9 sekunder, modeller med 3,5 AT-motor trenger 7,1 sekunder. Avhengig av motortype kan bilen nå hastigheter fra 210 til 265 km/t.

2006 Dodge Charger er 508,2 cm lang, 147 cm høy og 189,1 cm bred. Karosseritypen er en 4-dørs, 5-seters sedans.

Dodge Charger 6, 1 AT bruker omtrent 11,8 liter drivstoff for hver 100 km vei på en tom motorvei, på en kombinert syklus øker forbruket til 12,8 liter, på en bymotorvei øker det til 16,8 liter. Maskinens egenvekt er 1900 kg, totalvekten er 2350 kg.

Dodge Charger-anmeldelser

Selvfølgelig er det første som tiltrekker en bil utseendet. Amerikansk design er unik på sin måte og ikkehar likheter med verken koreanske eller tyske produsenter. De nye modellene har en svært uttrykksfull aggressiv front, en stor trapesformet radiatorgrill og en langstrakt kropp. En slik modell vil ikke gå seg vill i trafikken. Bilen er meget kraftig med eksepsjonell dynamikk og hastighetsegenskaper, og dette kan sies selv om biler med en motor på 3,5 AT.

Dodge lader spesifikasjoner
Dodge lader spesifikasjoner

Fordelene med maskinen slutter ikke der. Eiere legger merke til svært presise bremser og utmerket håndtering, noe som sjelden sees i amerikanske modeller. De berømmer også den "native" akustikken til bilen, merk den gode lydkvaliteten til standardlydsystemet, utstyrt med 4 høyttalere. Det romslige interiøret er en annen fordel med Dodge Charger. Det er så mye plass i den at passasjerer i for- og bakseter kan sitte og slappe av. Meget komfortable, myke seter, føreren kommer med sidestøtte. Det utvilsomme plusset med modellen er pålitelighet. Som regel er det ikke snakk om reparasjoner de første fem årene etter driftsstart, eierne trenger kun å skifte forbruksmateriell. Meget slitesterk malingsfinish. Spon, rust, slitasje - en sjeldenhet for denne bilen. Bilen har et ganske romslig bagasjerom, som vil inneholde mange ting for en piknik eller mange pakker fra butikken.

Dodge Charger-modellen har imidlertid ikke bare plusser, men også minuser. Spesielt kan vi merke oss en stiv fjæring - dette er en gjengjeldelse for utmerket håndtering. Hvis bilen oppfører seg helt fint på glatt asf alt, så på landevei eller ujevnveien på den er bedre å "ikke blande seg" med sjåfører som ikke vil slå ryggen. Selv om salongen er komfortabel, er den rent "maskulin", det vil si enkel i design, med et minimum av knapper, spaker, glitrende lyspærer - alt er bare nødvendighetene.

Dodge Charger 2006
Dodge Charger 2006

Dodge Charger er en bil for de som ikke bryr seg om bensinkjøring. Drivstofforbruket ved moderat kjøring i byen når 16-17 liter. Ved kjøring i "pedal til gulvet"-stilen når forbruket 20 liter eller mer. Bilen er pålitelig, men deler til den er veldig, veldig dyre. Lav bakkeklaring og lang akselavstand (selve karosseriet er forlenget med mer enn 5 meter) fører til at Dodge ofte treffer bunnen over veihumper.

Anbefalt: