En av de mest moderne minivanene er Opel Meriva. Anmeldelser om ham bekrefter dette

En av de mest moderne minivanene er Opel Meriva. Anmeldelser om ham bekrefter dette
En av de mest moderne minivanene er Opel Meriva. Anmeldelser om ham bekrefter dette
Anonim

Opel-linjen består av et stort antall biler, som hver er individuelle. Dette er den store Antara, og den kompakte Corsa, og til og med Meriva minivan. Det er på det vi nå vil fokusere vår oppmerksomhet. Opel Meriva er en moderne, høyteknologisk og høykvalitets bil. Alle disse fordelene kjennetegner Opel Meriva. Anmeldelser om denne bilen vil bare bekrefte at fordelene med en minivan ikke er pålagt. Tysk kvalitet, aktualitet og et bredt utvalg av elektroniske assistenter – det er dette som kjennetegner denne Opel.

opel meriva anmeldelser
opel meriva anmeldelser

Designet på bilen er bokstavelig t alt fascinerende. Det dynamiske karosseriet passer Opel Meriva perfekt. Anmeldelser om denne minivanen er bokstavelig t alt fulle av informasjon om fordelene ved eksteriøret. En bil med lite iøynefallende utseende ser perfekt ut ved nærmere undersøkelse. Litt aggressive frontlykter, en avrundet grill i bedriftsstilen, hengslede dører, utradisjonelle glass, moderat bakkeklaring og bevegelsesånd - det erfordelene med design Opel Meriva. De tekniske egenskapene til denne bilen stemmer helt overens med utseendet.

opel meriva anmeldelser
opel meriva anmeldelser

Interiøret i minivanen synder heller ikke med alvorlige feil. Alle kontroller er på plass. Den ergonomiske midtkonsollen bekrefter designernes oppmerksomhet på bekvemmelighet. Et interessant ratt ligger godt i hånden og hjelper til med aktiv kjøring i urbane forhold. Sjåføren av en slik minivan kjeder seg neppe hvis han liker skarpe manøvrer og en kraftig motor.

Det stilige instrumentpanelet er også en sterk side ved den nye generasjonen Opel Meriva. Selvfølgelig vil modne kjøpere ikke like lyse tall, men unge mennesker er fornøyd med dette. Å lande i denne minivanen er typisk for en personbil. Ja, sjåføren sitter litt høyere enn resten av trafikantene, men denne har sitt eget pluss Opel Meriva. Anmeldelser sier at en litt forhøyet sittestilling hjelper når du kjører i trafikken: du kan forutse trafikksituasjonen på forhånd og svinge inn i kjørefeltet der trafikken er raskere.

Størrelsesmessig er kabinen til Meriva enorm. Selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser. Du vil ikke tro at denne minivanen er romsligere enn for eksempel Audi Q7. Det er imidlertid Opel Meriva som skiller seg ut blant konkurrentene med sitt romslige interiør. Anmeldelser fra ham bekrefter nok en gang at denne minivanen er perfekt for shopping og turer til landet.

opel meriva spesifikasjoner
opel meriva spesifikasjoner

Opel Meriva er med et ord en allsidig minivan for daglig pendling og shopping. DetteBilen har et romslig interiør, og derfor kan den kjøres av hele familien. Fordelene med Meriva inkluderer moderne motorer, en stor liste over tilleggsutstyr og vakkert design. Mange eiere av den tyske minivanen legger merke til de unike designløsningene som gir den et origin alt og stilig utseende. De gjør Meriva aggressiv, og dette øker populariteten blant unge kjøpere. Derfor kan vi med sikkerhet si at Opel Meriva har alle muligheter for økonomisk suksess. Kjøretøyvurderinger bekrefter bare dette.

Prisen på Meriva starter fra 625 tusen rubler. Denne bilen koster med andre ord litt mer enn en mellomklasse sedan. Men sammenligner man Ford Focus med siste generasjon Meriva, blir prisforskjellen tydelig. Det skyldes i hvert fall en kraftigere motor.

Anbefalt: