Tuning "Octavia A7". Utvendig etterbehandling. Tuning av motor og interiør

Innholdsfortegnelse:

Tuning "Octavia A7". Utvendig etterbehandling. Tuning av motor og interiør
Tuning "Octavia A7". Utvendig etterbehandling. Tuning av motor og interiør
Anonim

«Octavia» bak på A7 er en tsjekkisk bil, som er produsert av selskapet «Skoda». Modellen er veldig populær blant ungdom, så i byens gater møter du ofte eksemplarer med store lettmetallfelger, tonede vinduer og endret karosserifarge.

Modeloversikt

Den nye generasjonen ble introdusert for verden på slutten av 2012. Bilen fikk et rolig tysk utseende, en energikrevende fjæring og en pålitelig serie med motorer.

I 2016 gjennomførte Skoda en liten restyling av karosseriet og utvidet listen over tilgjengelige alternativer. Tuning "Skoda Octavia A7" berørte også drivstoffinnsprøytningssystemet og generelle fjæringsinnstillinger.

For øyeblikket tilbys bilen i forskjellige trimnivåer med motorer i 1, 4; 1,6 og 1,8 liter. En diesel 2,0-liters enhet er også tilgjengelig, som sjelden kjøpes.

Ekstern etterbehandling

Tuning av "Octavia A7" gjelder oftest den ytre delen av kroppen. Endringer gjøres først og fremst på bilvinduer, men optikk foran og bak er ofte tonet.

Ekstern finjustering av bilen
Ekstern finjustering av bilen

Selgere tilbyr modifisert optikk med svarte masker og LED-linser. Tuning av "Octavia A7" endrer utseendet til bilen til det bedre. Ofte på offentlig vei er det tilfeller med støtfangerkroppssett og senket fjæring.

Bileiere liker store hjulbuer og installerer store aluminiumsfelger som dramatisk endrer utseendet. Ytterligere innovasjoner i designet er overliggende lister på dørene, små spoilere og todelte eksosrør.

De siste årene har matt vinyl kommet på moten, som er limt til hvert element i kroppen. Tuning "Octavia A7" er den største og dyreste. I tillegg må du gå til trafikkpolitiet og endre kroppsfargen i dokumentene til en ny. Bileiere forsømmer oftest den obligatoriske prosedyren og får bøter.

Interiør og motorfinish

Chip-tuning av kraftverket lar deg øke effekten betydelig og øke dreiemomentet. Tuning av "Octavia A7" når det gjelder motoren er delt inn i to områder:

  1. Foredling ved å laste ned den ferdige fastvaren.
  2. Detaljert innstilling av drivstoffkartet i sanntid og utarbeidelse av et individuelt program for motorstyring.
  3. Tuning av motorbrikke
    Tuning av motorbrikke

Det første alternativet er billigere og avslører ikke alle egenskapene til kraftverket. Den andre metoden tar lengre tid og krever mer penger, men resultatet overgår ofte all forventning.

I hyttamøbelstoffet er fullstendig erstattet - det er endret til dyrt skinn eller semsket skinn. I stedet for en hovedenhet er det installert en kraftig multimediaenhet med merkede høyttalere, som utfører oppgavene til en innebygd datamaskin med Internett-tilgang.

Den viktigste interiørjusteringen er lydisoleringen av gulvet, buer, dører og tak. Finjustering kan forbedre komforten betraktelig når du reiser i høye hastigheter.

Radio i "Skoda"
Radio i "Skoda"

Brukeranmeldelser om bilen

Bileiere utfører ofte tuning "Octavia A7". Foto- og videomateriell på sidene til spesialiserte klubber bidrar til å gjøre det riktige valget og kjøpe den riktige delen.

"Skoda" utsettes ganske enkelt for ekstern og intern raffinement, og produsenter av deler produserer villig sett for kroppssett, LED-lys og radio.

Sjåfører anbefales kun å velge velprøvde selgere og kjente firmaer når de selv etterbehandler bilen. Deler av dårlig kvalitet kan falle av til feil tid og ved et uhell skade andre trafikanter eller fotgjengere. Merkede deler består alle nødvendige kontroller og forårsaker ikke ulemper under drift.

Anbefalt: