Flytende vinyl for biler

Innholdsfortegnelse:

Flytende vinyl for biler
Flytende vinyl for biler
Anonim

Flytende vinyl (eller flytende gummi) er et materiale som lar deg beskytte lakk-, plast- og metalloverflater ikke bare mot smuss, men også mot mindre riper. Etter fullstendig tørking blir belegget mer elastisk. Om nødvendig kan materialet enkelt fjernes. I dag kan du kjøpe flytende vinyl i ulike nyanser. Hvert slikt belegg har sine egne fordeler og ulemper.

flytende vinyl
flytende vinyl

Benefits

Flytende vinyl inkluderer alle fordelene med malingsfilm. Du kan bruke dette belegget i garasjen. For å male et kjøretøy med bilemalje kreves et spesielt rom. Flytende vinyl påføres, som vanlig maling, med en konvensjonell sprayboks. Du kan også bruke en sprøytepistol. Dette lar deg dekke selv de elementene som er på vanskelig tilgjengelige steder.

Du kan påføre flytende vinyl på lakken akkurat som en vanlig film. Imidlertid har belegget også en liten ulempe. Slikt materiale påføres jevnt og maler bilen i en tone. Ved hjelp av flytende vinyl er det ingen måte å lage en tredimensjonal farge påeller origin altegning.

Men flytende vinyl er en flott erstatning for konvensjonell film og beskytter ethvert belegg mot støv og mindre skader.

Blank og matt finish

For øyeblikket selges flytende vinyl til biler i butikk, og prisen er relativt lav. Dette materialet kommer i to hovedtyper: glanset og matt. Men når du bruker dette eller det belegget, er det verdt å vurdere anbefalingene fra produsentene. Så for å få en blank overflate, er det nødvendig å påføre flere lag flytende materiale. For noen vil denne metoden være uvanlig. Tross alt er mange vant til det faktum at det ikke er nødvendig å bruke blank anti-grus maling på en matt film. Men ikke glem at med flytende vinyl er alt litt annerledes.

flytende vinyl til bilpris
flytende vinyl til bilpris

Det vanligste er matt farget materiale. For å lage en blank finish ut av det, må du påføre et lag med spesiell flytende vinyl. Selvfølgelig er det mer arbeid i denne saken. Dette øker imidlertid ikke kostnadene for det ferdige belegget i stor grad.

For ikke så lenge siden dukket det opp flytende farget vinyl på salg, etter påføring blir overflaten umiddelbart blank. Bruken av slikt materiale lar deg spare. Tross alt er det ikke nødvendig å påføre et ekstra lag.

Transparent flytende vinyl

Lignende materiale brukes hovedsakelig for å lage et anti-grusbelegg. Gjennomsiktig flytende vinyl for biler, hvis pris er omtrent 540 rubler per liter, lar deg beskytte lakken på karosseriet mot mindre skader ogsøle. Samtidig har materialet de samme egenskapene som en konvensjonell film. Flytende klar vinyl er også tilgjengelig i blank eller matt finish.

flytende vinyl pris
flytende vinyl pris

Fordelen med klart flytende belegg

Det er verdt å merke seg at dette materialet har visse fordeler. Ved bruk av film er det svært vanskelig å lime over enkelte kroppsdeler slik at leddene ikke er synlige. Ofte er det disse manglene som ødelegger kjøretøyets utseende. Flytende vinyl lar deg dekke alle elementer med et jevnt lag. Et lignende materiale kan brukes i kombinasjon med en anti-grus film. Flytende vinyl kan påføres i ett lag. Samtidig er det et mønster: jo flere lag med belegg som påføres, jo bedre vil detaljene være beskyttet.

Flytende vinyl, hvis pris avhenger av fargen og egenskapene til belegget, kan påføres uavhengig. Tross alt er et slikt materiale jevnt fordelt over enhver overflate. Den kan enkelt påføres panseret, bagasjerommet, støtfangeren, fenderne og taket på kjøretøyet. Flytende vinyl selges vanligvis i bokser eller aerosolbokser. Eieren av bilen trenger bare å spraye den. Det tar litt tid. Og dette er en annen fordel med et slikt belegg.

Anbefalt: