Flytende gummi for biler: anmeldelser, pris, resultater og bilder. Hvordan dekke en bil med flytende gummi?

Innholdsfortegnelse:

Flytende gummi for biler: anmeldelser, pris, resultater og bilder. Hvordan dekke en bil med flytende gummi?
Flytende gummi for biler: anmeldelser, pris, resultater og bilder. Hvordan dekke en bil med flytende gummi?
Anonim

Flytende gummi er et moderne multifunksjonelt belegg som er produsert på basis av bitumen, inneholder ikke løsemidler og avgir ikke skadelige flyktige organiske forbindelser.

flytende gummi for biler
flytende gummi for biler

I dag er flytende gummi for biler et nytt produkt på markedet, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet på grunn av et helt sett med innovative funksjoner:

  • Den flytende gummien påføres ved kaldsprøyting, noe som resulterer i en perfekt jevn, sømløs finish.
  • Vedheft (klebing) av det påførte belegget gjør at det kan feste seg til nesten alle materialer, uavhengig av alder, temperatur og herdestadium.
  • Bruk av kaldspraymetoden gjør det mulig å belegge overflater av enhver geometrisk form og konfigurasjon.
  • Flytende gummi til biler er i ferd med å bli et alternativ til lakkering, fordi når man jobber med vertikale plan, flyter ikke materialet selv under forholdhøy omgivelsestemperatur.
  • Det endelige belegget har god motstand mot mindre mekaniske skader og sprekker ikke under ekstreme værforhold.

La oss bli bedre kjent med hverandre?

flytende gummi til biler pris
flytende gummi til biler pris

For bedre å forstå hvorfor flytende gummi til biler er så bra, skal vi i denne artikkelen se nærmere på produktene til det tyske selskapet Plasti Dip. Vi tok et slikt valg, siden denne produsenten er markedsleder for øyeblikket.

Det tyske selskapet Plasti Dip Deutschland GmbH har hovedkontor i Aschaffenburg. Hovedproduktet til selskapet er Plasti Dip® flytende gummi. Dette er et allsidig materiale som kan dekke karosseri, hjul, støtfangere og til og med deler av interiøret i bilen din. Det resulterende belegget vil beskytte bilen din mot fuktighet, UV, slitasje, slip, syrer, korrosjon og til og med mindre mekanisk skade.

Flytende gummi mot film og maling

flytende gummi billakkering
flytende gummi billakkering

Å dekke en bil med flytende gummi er lettere enn med en film - tross alt trenger ikke spraybelegget å kuttes, strekkes for å passe, og deretter fjernes ujevnhetene. Dermed er kostnadene og tiden for arbeidet optimalisert, og det endelige resultatet er kvalitativt det samme - en bil som er fullstendig dekket med gummi påført fra en sprøytepistol ser ut som den ble behandlet med taktil lakk eller som om den var dekket med en vinylfilm. Selve materialet kan påføres direkte på hovedmalingen av bilen, etter vaskog avfetting av belegget slik at flytende gummi fester seg bedre, lakkering av en bil krever foreløpig overflatebehandling.

Påføring av flytende gummi

flytende gummi for biler anmeldelser
flytende gummi for biler anmeldelser

Metoden og utstyret for påføring av flytende gummi avhenger av hva du skal dekke. For å behandle små elementer, som støtfangere eller hjul, vil bare en aerosolboks være nok. Ved arbeid med store flater anbefales det å jobbe i kameraet, fordi selve prosessen kan ta flere timer.

Elektriske elementer belegges ved å dyppe eller ved å påføre det nødvendige laget med en pensel.

La oss snakke om noe fint: hvordan spare penger

Flytende gummi for biler, hvis pris er relativt lav, beskytter bilen din perfekt mot små steiner, så vel som mot effekten av aggressive stoffer. Full dekning for en mellomstor sedan vil sette deg tilbake rundt $1000.

Dermed er flytende gummi til biler bare en gudegave for de som kjøper dyre biler. De selges videre etter cirka tre år for å kjøpe en nyere modell. For lønnsomt å selge hesten sin må han være i god form, for en dyr bil er et statuselement. Og her, hvis du forbehandlet bilen med flytende gummi, kan du ganske enkelt fjerne topplaget og øynene dine vil se en helt ny bil, som om den nettopp hadde rullet av samlebåndet.

Fjern gummidekselet fra bilen

Selvfølgelig alle somles den rosende oden ovenfor, oppstår et rimelig spørsmål: Hvordan skyte? Du kan ikke rive det av med tennene!» Ikke i det hele tatt. Selvfølgelig, på grunn av egenskapene, fester flytende gummi seg perfekt til enhver overflate, men dette materialet har også en hemmelighet. Strekkstyrken til laget er mye større enn heftkraften til overflaten. Flytende gummi er i stand til å gjenopprette opptil 95 % av formen etter å ha blitt strukket med mer enn 1350 %! Derfor, for å fjerne laget, er det nok bare å plukke det opp og trekke det hardere. Denne metoden for å demontere belegget er veldig praktisk, for fra nå av trenger du ikke å ta bilen til mesteren - du kan gjøre alt du trenger selv og dessuten helt gratis. Dermed vil ingenting beskytte bilen din bedre enn flytende gummi til biler. Bildet vil bekrefte dette for deg.

Plasti Dip-farger

Flytende gummi kommer i fem nyanser. Du kan finne svarte, hvite, røde, gule og blå farger. Det tilgjengelige utvalget utvides stadig. I tillegg presenterer Plasti Dip din oppmerksomhet en gjennomsiktig flytende gummi, som, når den påføres, gir en liten uklarhet til fargen på bilen din. I Europa i dag brukes Plasti Dip-belegg aktivt som et anti-grusbelegg.

Spesifikasjoner for flytende gummi

flytende gummi for biler bilde
flytende gummi for biler bilde

For å gjøre anmeldelsen så nyttig som mulig, la oss laste oss opp litt med tørre tall på slutten. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon om beleggstyrke og materialforbruk per kvadratmeter, er det bare å gå tilneste avsnitt.

Tekniske egenskaper for Plasti Dip® flytende gummi:

  1. Gir et beskyttende gummibelegg.
  2. Etter herding har den en nøytral lukt.
  3. Svært motstandsdyktig mot de fleste stoffer.
  4. Blir ikke sprø eller sprø.

Bruk metodikk:

  1. Fjern skillestoffer fra den behandlede overflaten, rengjør og tørk den.
  2. Påfør 2-3 strøk på overflaten. Materialet tørker raskt, slik at hvert påfølgende strøk kan påføres etter 5-10 minutter etter påføring av grunnlakken.
  3. For å forbedre limegenskapene til flytende gummi, forbehandle måloverflaten med Plasti Dip® Primer.
  4. Materialforbruket er ca. 150 g/m2.

Hovedfordelene ved å bruke flytende gummi:

  1. Det er ikke nødvendig å demontere maskinen før påføring av strøk.
  2. Speedy - en mellomstor sedan kan dekkes helt på 8–12 timer.
  3. Flytende gummi påføres overflater av alle former og konfigurasjoner, og danner et jevnt, sømløst belegg uten drypp.
  4. Fordi belegget beholder sin fleksibilitet under herding, kan det påføres på nesten alle materialer.

Dekningsanmeldelser

dekk til bilen med flytende gummi
dekk til bilen med flytende gummi

Hvis du ikke stoler på artiklene og ønsker å danne deg din egen mening om det nymotens omslaget, er det bare å gå til YouTube og lese kommentarene under en kampanjevideo som nettbutikker laster opp tonnevis av på Internett. Etter å ha klatret litt i villmarken av andres tanker, kan vi trekke frem hovedtesene. Først og fremst: de aller fleste liker flytende gummi for biler, anmeldelsene til disse menneskene er rett og slett fulle av positive. For det andre er det de som er misfornøyde. Det er til og med folk som sier at flytende gummi flasser av etter å ha vasket en bil. Hva kan jeg si? Enten brøt de applikasjonsteknologien, eller så ønsket de å spare så mye som mulig og kjøpte kinesiske produkter av lav kvalitet. Fra ovenstående trekker vi konklusjoner:

  1. Sparing er bra, men ikke på bekostning av kvalitet.
  2. Europeiske produsenter bør foretrekkes.

Anbefalt: