Lakkere en bil med flytende gummi: anmeldelser, priser. Hvilket selskap å kjøpe flytende gummi for å male en bil: ekspertuttalelse

Innholdsfortegnelse:

Lakkere en bil med flytende gummi: anmeldelser, priser. Hvilket selskap å kjøpe flytende gummi for å male en bil: ekspertuttalelse
Lakkere en bil med flytende gummi: anmeldelser, priser. Hvilket selskap å kjøpe flytende gummi for å male en bil: ekspertuttalelse
Anonim

Flytende gummi for biler er vinyl. Det kalles også gummimaling. Dette belegg alternativet er et reelt alternativ til bilemaljer, som i dag brukes til å male biler. Denne teknologien er nyskapende, men i dag har mange bilister allerede testet den. Men likevel er meningene om det forskjellige både blant forbrukere og blant eksperter på dette feltet. Det er verdt å lære mer om kostnadene ved å male en bil med flytende gummi, anmeldelsene om den er ganske attraktive.

flytende gummi billakkering
flytende gummi billakkering

Hvorfor er det ulike meninger?

Dette skjer med all ny teknologi som kommer inn på markedet, det er tilhengere og motstandere av de anvendte teknologiene. Det er de bilistene som mener at de kaster bort penger på flytende gummi. De hevder at et slikt belegg er upraktisk og flasser raskt av under drift.

Samtidig, i motsetning til denne oppfatningen, sier mange at nåroverholdelse av alle reglene og den teknologiske prosessen, slik behandling varer lenge nok.

Det er verdt å si at mange eksperter som har jobbet i bilindustrien i lang tid sier at denne teknologien er veldig lovende og er i ferd med å bli populær. Utvendig ser dette belegget bare fantastisk ut. I tillegg er det de som mener at flytende gummi til en viss grad fungerer som en beskyttelse for lakken. Den er universal, den kan påføres både på lakken, som allerede er på overflaten av bilen, og på toppen av jern.

flytende gummi billakkering pris
flytende gummi billakkering pris

Benefits

Flytende gummi finnes i flere typer - matt og blank. Dette gir kjøperen valget om hvilken designløsning som skal brukes på kjøretøyet sitt.

Flytende gummi beskytter mot ytre faktorer som:

  • UV-stråler.
  • Høy fuktighet.
  • Tåler små støt.

Som du kan se fra listen ovenfor, har denne teknologien mange fordeler, noe som gjør at flere og flere bilister bruker den. I dag kan du finne biltjenester som tilbyr denne teknologien som et alternativ til konvensjonell belegg. Et stort antall bilister er enige om å prøve ut en slik nyhet, deretter er de veldig fornøyde, de bruker den igjen. Å male en bil med flytende gummi (prisen for å behandle en bil er opptil 30 tusen rubler) erobrer markedet. Men dekningsressursen er ikke særlig stor – fra tre år. Etter belegget vil ikke se så attraktivt ut somopprinnelig.

fordelene med flytende gummi
fordelene med flytende gummi

Det er en slik flytende gummi, som har en ekstra effekt - når temperaturen synker, endrer den farge, den ser veldig original og stilig ut. Det er et stort antall produsenter på markedet som lager slik gummi. Blant de mest populære er Rubber Paint, Rapidflex, BeLife. Du kan velge hvilket som helst, men over tid kommer hver bilist til å forstå hvilket merke som er av høyeste kvalitet. Naturligvis er det forskjell i pris, alt avhenger av materialene som brukes og kvaliteten på arbeidet som utføres.

billakkering med flytende gummi anmeldelser
billakkering med flytende gummi anmeldelser

Lakkere en bil med flytende gummi: hvordan gjøres det?

Det er fortsatt et begrenset antall merker som representerer flytende gummi på det russiske markedet. Men hvert år er det flere og flere slike produsenter, de viser seg frem på det russiske markedet.

Nå er teknologien for å påføre flytende gummi veldig enkel, selv de bilistene som ikke har gjort dette før kan bruke den. For å redusere tiden kan du selvfølgelig kontakte tjenesten. I alle fall har spesialister mer kompetanse og erfaring til å utføre arbeidet.

Det må huskes at teknologien med å lakkere deler og male biler med flytende gummi krever en viss tilnærming fra eierens side. Det er nødvendig å håndtere belegget så nøye som mulig, da vil det vare lenger. Spesielt nøye må du håndtere svake punkter - dette er kanter, hjørner, skjøter. Det er i disse områdene av bilen at belegget oftest slettes.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot en bil med flytende gummibelegg ved vask. På bilvasken må du sørge for å advare om at et slikt belegg er påført. Ikke gå til førsteklasses bilvaskerier. Dette er på grunn av det faktum at ikke alle vet om flytende gummiteknologi og ikke forstår hvordan de skal håndtere den riktig slik at den ikke blir skadet.

Når du utfører arbeid med å dekke en bil med flytende gummi, er det viktig å lukke alle de delene som ikke skal behandles. For eksempel støtfanger, gitter og andre deler av bilen. I dette tilfellet vil du holde dem trygge. Flytende gummi kan skade dem.

Hjulene er heller ikke dekket, de må dekkes slik at den flytende gummien ikke berører dem. Før bruk, les instruksjonene nøye, det kan være nyanser, hvis manglende overholdelse vil føre til ubehagelige konsekvenser. Faktum er at alt arbeid må utføres nøye, nøyaktighet er fremfor alt her. Hvis du ikke overholder visse punkter, må du gjøre arbeidet på nytt. Og dette arrangementet er ganske dyrt.

hvordan male en bil med flytende gummi
hvordan male en bil med flytende gummi

Produktkostnad

Prisen på å lakke en bil med flytende gummi bør forresten nevnes separat. Denne gleden er ikke veldig billig. Men hvis du regner om alle kostnadene, hvor mye maling som ville gått, så viser det seg at kostnaden er omtrent den samme. Det er verdt å merke seg at denne teknologien ser mer stilig, dyr og presentabel ut enn vanlig maling. Og kostnaden for å male minst 12000rubler, avhenger av regionen og kvaliteten på materialet. Maksimal kostnad for å male er 25-30 tusen rubler.

Samtidig er det viktig at dette belegget er ganske økonomisk, det skal ikke mye til i kvantum for å lakke hele bilen. Du kan kjøpe en slik løsning i ulike bilbutikker som spesialiserer seg på salg av lakk- og lakkbelegg til biler.

Colors

Det finnes mange ulike designløsninger for flytende gummibelegg i dag. Farger kan velges absolutt alle, alt avhenger av dine ønsker. Kostnaden avhenger ikke av designbeslutningen, flytende gummi i forskjellige farger koster omtrent det samme.

Som nevnt ovenfor er det ganske enkelt og enkelt å bruke en slik løsning, det vil ikke ta mye tid. Og i dag er det veldig viktig for bilistene. Flytende gummi tørker raskt nok og krever ikke spesielle forhold for å fikse det. For at lakken skal tørke, må du stå lenge med bilen i et høytemperaturkammer.

auto maleri teknologi flytende gummi maling deler
auto maleri teknologi flytende gummi maling deler

Ekspertuttalelser

Mange eksperter i bilindustrien sier at flytende gummi over tid vil erstatte lakken fullstendig. Dette er en mer moderne, stilig og vakker løsning.

Når det gjelder kostnaden, vil den over tid også bli mindre, som for alle populære produkter. Så snart det utvikles høy konkurranse på dette området, vil prislappene for materialer og arbeid knyttet til flytende gummi umiddelbart bli mye lavere. Dette vil skje veldig snart, ettersom bransjen utvikler seg aktivt, ønsker flere og flere å jobbe i den. Og det er flere forbrukere hver dag.

billakkering med flytende gummi anmeldelser
billakkering med flytende gummi anmeldelser

Ved salg av bil

Mange lurer på hvordan denne behandlingen vil påvirke salget av bilen. På den ene siden er et slikt belegg et stort pluss, fordi ytterligere tuning av bilen virkelig er gjort. Og den nye eieren burde glede seg, men det er de konservative og pragmatikere som ikke vil godta noe nytt.

For slike mennesker er endringer i bilen uakseptable, og de vil ikke kjøpe en slik bil. Ikke vær opprørt over dette, hvert produkt finner sin forbruker. Dette betyr at en slik bil i original og stilig finish alltid vil finne sin nye eier.

flytende gummibeleggteknologi
flytende gummibeleggteknologi

Hva er prognosene?

Selvfølgelig vil det under moderne forhold ta ganske lang tid å selge, men faktum gjenstår - hver dag er det flere og flere som ønsker å behandle en bil ved hjelp av denne teknologien. Så selvfølgelig er et slikt belegg definitivt en fordel for bilen din og for deg.

For forbrukeren spiller vekst av konkurranse på dette området en positiv rolle. Det er flere og flere firmaer som vil tilby de beste betingelsene for kjøp av materialer og prosesseringsfunksjoner.

Teknologier går fremover, noe som gjør at flytende gummi bare blir mer perfekt over tid, det blir enda vakrere og praktisk. Alle produsenterer proaktive, prøver å modernisere teknologi og bruke erfaringen de har samlet.

Anbefalt: