Lifan Solano: anmeldelser og spesifikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Lifan Solano: anmeldelser og spesifikasjoner
Lifan Solano: anmeldelser og spesifikasjoner
Anonim

Lifan Solano er en bil produsert av det kinesiske selskapet Lifan siden 2007. Denne modellen er produsert i et sedankarosseri med motorer på 1,6 og 1,8 liter.

Lifan Solano anmeldelser
Lifan Solano anmeldelser

Lifan Solano-funksjoner

Lengden på bilen er 455 cm, høyden på bilen er 149,5 cm, og dens bredde er 170,5 cm. Avhengig av motortype er egenvekten til Lifan Solano 1225-1230 kg. Bilen kan utvikle en maksimal hastighet på 170-200 km/t, og akselerasjonstiden varierer fra 10,5 til 12,3 sekunder, avhengig av modifikasjonen.

Bilen kan skilte med en ganske imponerende grunnpakke for en modell i denne prisklassen. Den inkluderer 2 frontkollisjonsputer for passasjeren fra forsetet, et antilåsesystem, en lyssensor som automatisk slår på lyset, tåkelys foran, strømtilbehør og en hovedenhet.

Lifan Solano eieranmeldelser
Lifan Solano eieranmeldelser

Følgende utstyr koster eierne omtrent 15 % mer enn det grunnleggende. Det legger tilparkeringssensorer, lettmetallfelger, oppvarmede seter på forreste rad og skinndekor.

Lifan Solano: eieranmeldelser

Siden bilen dukket opp på det russiske markedet relativt nylig, er det for tidlig å trekke noen globale konklusjoner om påliteligheten til denne modellen. Imidlertid kan det bemerkes at bilen går i stykker ekstremt sjelden og i de første driftsårene erklærer seg som et høykvalitets og holdbart transportmiddel. Høy bakkeklaring kan tilskrives fordelene med Lifan Solano-modellen. Eierens anmeldelser indikerer at parkeringsplassen parkerer rolig og ikke treffer bunnen over humper på russiske veier. Bagasjerommet er romslig, det kan inneholde både husholdningsapparater og en haug med ting for en piknik eller til å overnatte i frisk luft. Økonomisk forbruk av bensin kan også regnes som en av fordelene med denne modellen.

Lifan Solano spesifikasjoner
Lifan Solano spesifikasjoner

Veldig mange tiltrekkes av det stilige utseendet til bilen Lifan Solano. Anmeldelser viser at bilen ser moderne og elegant ut, praktisk t alt ikke dårligere i design enn budsjettmodeller fra koreanske og europeiske produsenter, og den koster betydelig mindre enn dem. En god pakke, som inkluderer alt du trenger for komfort og det er ingenting overflødig, er også notert av eierne av Lifan Solano. Anmeldelser indikerer også at i kaldt vær starter bilen lett.

Bilen har også en del ulemper. Eiere som har tenkt å selge bilen sin legger merke til den lave kontinuiteten til Lifan Solano-modellen. Anmeldelser indikerer at bilen faller tungt ved videresalgi pris. Dette skyldes blant annet overfloden av konkurrenter til mer kjente modeller og merker. I tillegg har mange fortsatt en negativ holdning til kinesisk teknologi, med tanke på at den er upålitelig. Et velkjent faktum er den uferdige bakdøråpningsmekanismen i Lifan Solano-bilen. Anmeldelser indikerer imidlertid at dørene gradvis utvikles og i fremtiden ikke forårsaker noen særlig ulempe. Monteringskvaliteten er også en kritikk. Mellomrom og sprekker er synlige mellom karosseridelene, elementene er dårlig tilpasset hverandre, lydisolasjonen til bilen gir også kritikk. Bilen er pålitelig, men de periodiske uunngåelige reparasjonene er ganske dyre for eierne.

Anbefalt: