Fasjonabel kinesisk pickup Great Wall Wingle 5: eieranmeldelser, fordeler og ulemper ved modellen

Innholdsfortegnelse:

Fasjonabel kinesisk pickup Great Wall Wingle 5: eieranmeldelser, fordeler og ulemper ved modellen
Fasjonabel kinesisk pickup Great Wall Wingle 5: eieranmeldelser, fordeler og ulemper ved modellen
Anonim

The Great Wall Wingle 5 pickup i mellomstørrelse ble introdusert for publikum i 2009. En tid senere, i 2011, gikk han inn i transportbåndproduksjonen. Samtidig startet også salget av modellen i Russland. Mange er interessert i en stilig og ryddig bil, preget av misunnelsesverdig praktisk og lav pris. Så han ble raskt populær. Nå vil det ikke være vanskelig å finne eieranmeldelser om Great Wall Wingle 5 pickup, da mange gjerne deler sine inntrykk av sin "jernhest". Og mange kommentarer hjelper virkelig til å forstå hva som er en sterkt annonsert pickup.

flott veggvinge 5 eieranmeldelser
flott veggvinge 5 eieranmeldelser

Dignity

Begynn å anmelde Great Wall Wingle 5 med dets positive sider. En av hovedfordelene med denne modellen er menneskervurdere prisen. Bilen var til og med i utgangspunktet rimelig, men nå kan en bil med en levetid på 3-4 år og lav kjørelengde kjøpes for 400-500 tusen rubler.

En annen fordel med pickupen er dens romslige og komfortable interiør. Den andre raden kan komfortabelt innkvartere to personer (tre må gjøre plass). Til tross for at dette er en pickup er det god plass bak. Selv høye mennesker vil ikke hvile knærne på baksiden av forsetene.

Flere legger merke til allsidigheten til Great Wall Wingle II pickup. Wingle 5 får veldig gode anmeldelser i denne forbindelse. Men dette er hovedkvaliteten som en pickup skal være forskjellig i. Eierne av modeller med kung er spesielt fornøyde. Selv i en orkan ledsaget av regn, kan du transportere last og være rolig for sikkerheten. Tverrstammen er også nyttig - lengder på 4-5 meter er plassert. Riktignok, når du beveger deg, vil vindens fløyte høres.

flott vegg wingle ii wingle 5 anmeldelser
flott vegg wingle ii wingle 5 anmeldelser

Plusene inkluderer også tilstedeværelsen av god optikk, store bakspeil, praktiske nisjer i dørene til en pickup og et rom under armlenet. I tillegg til sigarettenneren er det et uttak som er nyttig. Klimasystemet er veldig kraftig, om sommeren avkjøler det raskt interiøret, og om vinteren varmer det øyeblikkelig. Arbeidet hennes påvirker forresten ikke dynamikken i bilen.

Flaws

Nesten hver bil har dem. Great Wall Wingle 5 er intet unntak, eierens anmeldelser viser dette.

Letter mye tilbake å ønske ved montering av hytta. Eierefunnet under operasjonen mye sprekker i huden. Plasten er hard og billig, selv om den ser bra ut og er enkel å rengjøre. Det er ingen analog klokke inne ennå. En bagatell, men mange anser tilstedeværelsen av dette alternativet som viktig. Det er heller ikke oppvarmede seter og sidespeil. I tillegg er det ikke navigasjonslys foran og høyttalere i frontdørene. Sparing på disse varene gjorde det mulig for produsenten å redusere prisen på bilen.

Interiøret som helhet blir veldig lett tilsmusset, ved aktiv bruk minst en gang i uken må du rengjøre det med en støvsuger. Og skitt flyr inn i kroppen, så det må håndteres.

Atferd på veien

I denne forbindelse er det ulike meninger om pickupen Great Wall Wingle 5. Eieranmeldelser indikerer en veldig stiv fjæring. De forsikrer at hun føler selv de minste ujevnheter. Og ryggen "logrer" konstant. For å eliminere denne ulempen må du enten reise med et par passasjerer, eller laste flere sandsekker i bagasjerommet for vekt.

Andre mennesker tror at denne ulempen lett elimineres med en plug-in firehjulsdrift og nedgiring. Og mange drev virkelig vellykket en pickup i gjennomsnitt terreng, og slapp den gjennom vadesteder og gjørme. De sier også at du kan "helbrede" fjæringen ved å installere høykvalitets støtdempere.

Men resten av bilens oppførsel er ikke dårlig. Pickupen bruker tannstangstyring med servostyring og ventilerte bremseskiver utstyrt med EBD og ABS.

flott vegg wingle 5 pickuper
flott vegg wingle 5 pickuper

Engine

Når det gjelder drivlinjene til Great Wall Wingle 5, viser eieranmeldelser flere alternativer for utførelse, og hver av dem har en annen motor. Imidlertid er de alle svake. Strøm er tydeligvis ikke nok.

Men som mange forsikrer, kan du bli vant til kraften til enheten. Over tid viser det seg å tilegne seg ferdighetene til å kjøre forbi forbipasserende biler og "klemme" ut av motoren maksim alt. Men den mest komfortable hastigheten for denne bilen er i området 110-120 km / t - du må huske dette. Selv om den maksimale hentegrensen i virkeligheten er begrenset til 157 km/t. Mye av interessen på banen akselererte til 140 km/t. På et jevnt veidekke med en slik hastighet går pickupen norm alt, men med eventuelle ujevnheter vil den bli "ført bort" i forskjellige retninger, så det blir vanskelig å håndtere det. Man får inntrykk av at bilen "ikke adlyder" sjåføren.

Men den åpenbare fordelen med denne bilen er utgiftene. For 100 "urbane" kilometer brukes kun 10 liter bensin. Dessuten, når det gjelder drivstofforbruk, er Great Wall Wingle 5 pickuper veldig upretensiøse, så de kan fylles med både 92. og 95.

great wall wingle 5 anmeldelse
great wall wingle 5 anmeldelse

Hvem er denne bilen for?

Opsummert bør det konkluderes med at denne bilen er et ideelt alternativ for folk som trenger et budsjett, men praktisk henting. Selvfølgelig har han skavanker, men du kan lukke øynene for mange av dem, hvis du tenker på prisen på bilen. I tillegg kan hans utseende ikke annet enn å glede seg. Tross alt er Great Wall Wingle ikke en nyttebil. denen pickup som ser ut som en moteriktig, stilig SUV, i form av visuelle egenskaper er på ingen måte dårligere enn europeiske og japanske kolleger.

Anbefalt: